Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Beton Alapú Ház képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Beton Alapú Ház - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Beton Alapú Ház
Keresés
Találatok száma - 10 db
Beton árak

Beton árak

Beton eladás, szállítás, beton szivattyúzás Budapesten és vonzáskörzetében! Teljes körű ügyintézés a megrendeléstől a bedolgozás befejezéséig! ALACSONY árak, RUGALMAS kiszállítás, Ingyenes helyszíni felmérés. Megrendelésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

BetonEPAG

BetonEPAG

A betonEPAG Építőanyaggyártó Kft. több mint húsz évvel ezelőtt, 1985-ben kezdte meg működését. Az elmúlt két évtizednyi munka, tapasztalat és a folyamatos beruházások biztosították a vállalat töretlen növekedését. A fejlesztések eredményeként korszerű automata gépekkel termelünk két telephelyünkön: Tökölön és Taksonyban.

De-Zo Plusz Kft. - esztrich beton.

De-Zo Plusz Kft. - esztrich beton.

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése, megvalósítása, ötletadása. Ha Ön aljzatbetont kíván mi leöntjük! Eláruljuk milyen fajta betonra lehet szüksége jelenlegi terepviszonyok alapján és a jó technikai eszközünkkel el is készítjük azt. Kiszámoljuk az ideális Esztrich beton vastagságát, előkészítjük a terepet s megvalósítjuk az aljzatot. Gépesített technológiánk segítségével zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat precíz szakértelemmel végezzük el, mivelhogy számos év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen minket bizalommal!

Dura-Thermolit

Dura-Thermolit

A DURATHERM az eddig használt 'ICF' (Insulated Concrete Form) rendszerek tapasztalatai alapján kifejlesztett építőrendszer, mely kiküszöböli az előzőek hibáit, és magas technológiai színvonalon flexibilis építést tesz lehetővé. Az első polisztirolhab-beton (PSB) bázisú építési rendszert a RASTRA cég fejlesztette ki 1972-ben. Ma is változatlan formában gyártják Európában és az USA-ban. A 30 év óta folyamatos alkalmazásából eredően több ezer referencia épület áll rendelkezésre. Magyarországon a Bázis-DÉV vállalat alkalmazta és Pécsett több lakóépületet valósított meg.

Homlokzati Szigetelő Rendszerek

Homlokzati Szigetelő Rendszerek

Áruházunkban megtalálhatók a komplett homlokzati szigetelő rendszerek továbbá kiegészítő anyagaik , valamint a kivitelezéshez elengedhetetlen festékek és vakolatok széles árukínálata. Az általunk forgalomba hozott Graythem homlokzati hőszigetelő rendszer teljesen magyar áru, amely a legjobb minőségű hazai alapanyagokból készül. Ha Önnek lényeges otthona hőszigetelése, válassza cégünket! Házhoz szállítás 24-72 órán belül az ország területén belül.

La Pándzsa

La Pándzsa

Családi vállalkozásunk 2001 óta foglalkozik gyémánttechnológiás beton falvágással és fúrással. Cégünk kezdetben kivitelezéssel foglalkozott, majd a munkamennyiség és az igények növekedésével tevékenységünk gépkölcsönzéssel és kiskereskedelemmel is bővült. Kivitelezési munkáinkkal együtt, melyet 5 fős szakképzett brigád, rövid határidőkkel és precíz munkával teljesít, ingyenes helyszíni munkafelmérést és szaktanácsadást biztosítunk ügyfeleink számára.

Látszóbeton

Látszóbeton

Egy betonfelület nem azért látszóbeton, mert 'látszik'. A különlegesen magas minőségben, végleges felületként készülő, burkolatlan betonfelületeket nevezzük látszóbetonnak. A minőségi végeredményt csak látszóbeton-szempontú tervezéssel és specializált kivitelezéssel lehet elérni. A látszóbeton drága és időigényes dolog: ma már az építőipar egyik felső osztálya.

Prokoncept

Prokoncept

A Prokoncept építési és energetikai szakértők szerint is olyan építőanyag, ami meghatározó lesz a jövő építészetében. Nem csak építőanyag: egy minden szempontból átgondolt alternatíva minden építkezőnek. Kőműves, önerős építkező, vállalkozó és beruházó számára egyaránt remek megoldás! Gyors, tiszta, átlátható masszív építési rendszer, ami a mindenkinek megkönnyíti dolgát. Rendszerünk alapanyaga Neopor - a polisztirolszármazékok legkorszerűbb terméke - zsalu tégla, melyet betonnal öntenek ki. Szürke elemeink Neoporból készülnek, mely a német BASF fejlesztése, a benne lévő grafitszemcsék hőtükörként viselkednek, emiatt 30%-kal jobb hőszigetelése van az általában ismert fehér polisztiroloknál. Így egy kívül-belül szigetelt, masszív szerkezetet hozhatunk létre. A ProKoncept Energiatakarékos Építési Rendszer három részből épül fel:

Thermo-Block

Thermo-Block

Magyar magántulajdonú vállalkozás, melynek tagjai szakemberként az elmúlt években nagy tapasztalatot szereztek a polisztirolos építőelemek gyártásában, a hőszigetelt energiatakarékos épületek tervezésében és kivitelezésében, valamint a Thermo-Block hőszigetelt energiatakarékos építőelemek értékesítésében.

Hirdetés
Velox Házak

Velox Házak

A minden kétséget kizáróan nagyon jól kidolgozott VELOX-panel technológia Ausztriában született, ahol már 40 esztendeje gyártják és használják. Csak Ausztriában jelenleg már 60.000 család él VELOX házban vagy lakásban. Ez az építőrendszer nemcsak családi házak építésére és tetőtér beépítésekre alkalmas, hanem középületek építésére is (mint például sportlétesítmények, kereskedelmi célú épületek, iskolák, szállodák, közigazgatási és egyéb épületek), zajcsökkentő falak, ipari és gazdasági épületek.

Tuti menü