Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ház építése képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Ház építése - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Ház építése
Keresés
Találatok száma - 44 db
A ház építész tervezője

A ház építész tervezője

Építész tervező irodánk rövid határidővel, mérsékelt áron áll rendelkezésére. Építész tervezőként és rehabilitációs környezettervező szakmérnökként készítünk Európai Uniós pályázatokhoz építészeti és akadálymentesítési tervdokumentációkat, költségvetéseket és a hozzájuk kapcsolódó egyéb iratokat. Megbízóink önkormányzatok, állami intézmények, magáncégek és magánemberek. Egy jó alaprajzzal az építész tervező százezreket, vagy akár milliókat is megtakaríthat az építtetőnek, a közlekedők méretének és mennyiségének csökkentésével, vagy jól kihasználható helyiségek megtervezésével.

Ablak csere bontás nélkül

Ablak csere bontás nélkül

Kicserélné ablakait, de nem tudja kivel végeztesse a munkát? Gyorsan, por és piszok mentesen szeretné, hogy kicseréljük ablakát? Ha van rá lehetőség kérhet bontás nélküli ablakcserét, itt egy napos munkaidővel kell számolnia, valamint a por és piszok is jelentősen kevesebb, mint egy hagyományos ablakcserénél. Felkeltettük érdeklődését, de nem tudja mennyibe fog ez Önnek kerülni? Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot, hogy tudja mivel kell számolnia! Budapest területén ingyenes helyszíni felmérést végzünk.

Ács, tetőfedő, tetőablak beépítő-Göd

Ács, tetőfedő, tetőablak beépítő-Göd

Vállalkozásunk már 10éve foglalkozik főként családi házak tetőszerkezetetének építésével, cserép (Bramac, Tondach) vagy zsindely fedésével, bádogozásával, tetőablak (Velux, Fakro) beépítésével. Emellett foglalkozunk még szaletlik, kocsibeállók, pergolák, előtetők építésével, fa kerítés készítésével, tető szigeteléssel, tetőtér beépítéssel, polikarbonát fedéssel és egyéb ácsmunkákkal. Az általunk épített tetőkről referencia képeket a weboldalunkon talál.

ACTUAL ablak - Faablak, passzívház ablak, nyílászáró

ACTUAL ablak - Faablak, passzívház ablak, nyílászáró

Mai kornak megfelelő ablak beépítésével rengeteg energiát takaríthat meg! Az ACTUAL ablakok, nyílászárók előállításánál fejlett műszaki megoldások felhasználásával valósítják meg a hőszigetelést. Az ablakoknál a melegperem és hőszigetelő betétek garantálják a jó hőszigetelést. Passzívház ablak, műanyag ablak, faablak légtömör beépítésével tovább lehet növelni az energiatakarékosságot. High-tech korszerű ablak az ACTUAL Kft.-től! Részletesebb nyílászáró információk az actual-ablak.com weblapon tekinthetők meg. A műanyag ablakok és faablakok általában már 3 rétegű üveggel kerülnek szállításra.

Az építés szakértője Nola Bau Kft

Az építés szakértője Nola Bau Kft

Nola Bau Kft vállalja családi házak és társasházak építőipari kivitelezését. Szolgáltatásaink: épületek szerkezet építése, generál kivitelezése, minden szakipari munka elvégzése (gépészeti szerelés, villany szerelés, hideg- meleg burkolás, gipszkartonozás, homlokzatok hőszigetelése, ács-tetőfedő munka, épület felújítás, korszerűsítés stb)

Bobico Kft - Földmuka

Bobico Kft - Földmuka

Cégünk 2001-ben alakult, Oroszlányban. Építőipari szolgáltatásaink: gépi és kézi földmunka, bontás, épületbontás betontörés, alapozás, árokásás, csatornázás, tereprendezés, konténeres sitt szállítás, térkövezés, parkoló építés, nehézgépszállítás, közúti teherfuvarozás. Gyors, pontos munkavégzés, reális árakon.

Családi ház építés - Nagybau-PROFI

Családi ház építés - Nagybau-PROFI

A Nagybau-PROFI Építőipari Kft. fő tevékenységei a homlokzati hőszigetelés, családiház építés, lakásfelújítás, generálkivitelezés, hideg/meleg térburkolás, viacolorozás és a kerítésépítés. A vállalkozást Nagy Tamás, kőműves mester alapította, aki 2000 óta foglalkozik építőipari munkák kivitelezésével. A cég Pest megyében, Heves megyében, valamint Jász-Nagykun-Szolnok megyében vállal kivitelezést.

Családi házak építése országosan

Családi házak építése országosan

Önálló vállalkozásként 1993-tól folyamatosan, és sikeresen végzünk mindennemű családi ház építéssel és lakásfelújítással kapcsolatos munkákat. Az elmúlt 15 év gyakorlati tapasztalatai alapján segítséget nyújtunk a megfelelő színárnyalat, technika, eljárás és anyag kiválasztásában. Működésünk másfél évtizede alatt gyümölcsöző kapcsolatot építettünk ki az alapanyagokat árusító boltokkal, üzletekkel, így egyes esetekben lényegesen olcsóbban tudjuk megvásárolni a házépítés és -felújítás szükséges anyagait, legyen szó nyílászárókról, festékekről, gipszkarton lemezekről, vagy akár egyszerű takarófóliáról.

Ecosystem Hungary - családi házak építése, generálkivitelezés

Ecosystem Hungary - családi házak építése, generálkivitelezés

Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteke, társasházak, állami hivatalokat, oktatási-, és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is. Teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett. Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani.Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával, mind az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tarjuk a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni. Az építési árak a jelenlegi piaci viszonyok között kedvezően, amit Cégünk beszállítói sokéves kiépített kapcsolatai tesznek lehetővé.

Hirdetés
Elektromos kapuk, garázskapuk

Elektromos kapuk, garázskapuk

Elektromos kapu kínálatunkat látnia kell, ha szekcionált garázskapu után kutat. Az otthoni használatra is alkalmas Quadra, Linea és Natura berendezéseink szolgálatra készek. Nem menjen messzire akkor sem, ha üzemi tolókapu vagy ipari kapu vásárláson gondolkodik! Gyorsjárású, alacsony küszöbös, redőnyös és tűzgátló modellek várják. Ezek mellett raktárunkban kapunyitó motor szetteket és kapumozgató automatákat is talál. Vállaljuk a kapuk szállítását, beszerelését és javítását is, az ország egész területén. Hívjon minket!

Ép-Design Bt.

Ép-Design Bt.

Cégünk 2004-ben alakult Keszthelyen. Fő profilunk épületek kivitelezése, átalakítása, felújítása, karbantartása. Számtalan lakás, családi ház, társas ház, közintézmény szerepel munkáink között, melyek jelent?s része a balatoni régióhoz kapcsolódik. Elégedett ügyfeleink megtalálhatók Keszthelyen, a környez? településeken, valamint a régió távolabbi városaiban is.

Építési tanácsadás - Építés tervezés, lebonyolítás

Építési tanácsadás - Építés tervezés, lebonyolítás

Házat építene, de nem tudja eldönteni, melyik terv a legmegfelelőbb az Ön számára? Több javaslattal áll a telken és nem tudja mit tévő legyen? Ilyen esetekben nyújt segítséget az építési tanácsadás, mely helyszíni konzultáció keretein belül zajlik. A konzultáció közben meghatározzuk a tervek előnyeit és hátrányait - Építés ellenőrzés - Építési tanácsadás, műszaki ellenőrzés

Építsen energiatakarékos, passzívházat!

Építsen energiatakarékos, passzívházat!

Passzívház tökéletes otthont biztosít, amely az extrém energiatakarékosságával csupán csekély mértékben terheli környezetünket, nem úgy, mint egy hagyományos ház. Ezzel együtt a passzívház fenntartási költségei is jóval alacsonyabbak, ugyanis többnyire megújuló energiát hasznosít a fűtésre, hűtésre. Tökéletes szigetelése révén pedig télen-nyáron kellemes atmoszférát biztosít egy harmonikus otthon számára. A passzívház tulajdonosokat nem érinti a gáz- és villanyáremelés! És Önt?

EUDEAL Plusz Kft.- Minden, ami építőipar!

EUDEAL Plusz Kft.- Minden, ami építőipar!

Az EUDEAL Plusz Kft. vállalja generál kivitelezéssel történő építőipari megrendelések, kivitelezések kulcsrakész megvalósítását, épületek, családi házak, társasházak építésének, bontásának műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését, a legkorszerűbb környezetbarát technológiákat és anyagokat alkalmazva. Mély- és magasépítési tevékenységi körben az alábbiakat végzi: Földmunkák, Sík- és mélyalapozások, Közműépítések, Útépítések, Műtárgyak építése, Szerkezetépítések, Kulcsrakész kivitelezések, Bonyolítások, Épületgépészeti kivitelezések, Épületvillamosság kivitelezések, Tanácsadás, Tervezés

Fa a Woodmarketen

Fa a Woodmarketen

A szállító az internet portálon keresztül bemutathatja saját termékeit, áruit és szolgáltatásait, vállalata részére bebiztosítja az új vevők állandó keresését, megcélzását és megszerzését annak érdekében, hogy bebiztosítsák azok gazdasági sikerét és növekedését A vásárlóknak biztosítja a termékek, áruk és szolgáltatások szállítóinak díjmentes és hatékony kikeresését, s ezáltal minimalizálja az azok kikeresésével és megszerzésével kapcsolatos költségeket és időt A WoodMarket.eu internet portál a nagy, közép és kis vállalatoknak, valamint a szabadúszóknak van szánva. Felhasználóinak lehetővé teszi az új vevők folyamatos keresésének és megszerzésének a lehetőségét azzal az a céllal, hogy fokozzák saját vállalatuk nyereségét és növekedését, s hogy új piacokon terjeszkedjenek. Csökkenti a propagálásra és a vevők kikeresésére szánt költségeket.

Fa nyílászárók készítése

Fa nyílászárók készítése

Fa nyílászárók gyártása egyedi méretekre, megrendelőink igénye alapján. Gyártunk üveges és üveg nélküli, fabetétes bejárati ajtókat is. Dupla, kétszárnyú fa bejárati ajtókat, oldal és felülvilágító nyitható fa ablakokkal is. Fa bejárati ajtóinkat többnyire Budapesten és Pest megyében építjük be. Nyílászárócsere történhet a régi tok meghagyásával, úgynevezett bontás nélküli ajtócserével, de a régi tok teljes kibontásával is végzünk ajtócserét. Kérje helyszíni felmérésünket telefonon vagy e-mailben.

Faház építése

Faház építése

Cégünk kiváló minőségben gyárt fenyőfából lakó és hétvégi házakat, valamint: kerti bútort, pavilont, tetőszerkezet, gyermekházat, garázst, kutyaházat, szerszámtárolót, filagóriát, kerti sörözőt, szaletlit, kerítést, pergolát és szaunát. Az épületeket a megrendelők igényei szerint, egyedi tervek alapján kivitelezzük.

Tuti menü