Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ház - Építőanyag képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Ház - Építőanyag - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Ház - Építőanyag
Keresés
Találatok száma - 78 db
Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Weboldalunkon lehetősége van online árajánlatot kérni számos ablakgyártótól minden nyílászáró típusra. Az ajtó és ablak konfigurátor segítségével megtekinthetőek a kívánt típusú és méretű nyílászárók háromdimenziós modelljei, sőt a kiválasztott termék rögtön meg is rendelhető. Segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára legjobb és legkifizetődőbb megoldást.

Ablak és ajtó kínálat kedvező áron

Ablak és ajtó kínálat kedvező áron

Egy építkezésnél a felhasznált anyagok minősége az ár után a második legfontosabb dolog. Nem fél évre, vagy egy évre vásárolunk ajtót , ablakot, hanem egy emberöltőre, így a minőség nagyon fontos az építkezés teljes időtartama alatt. Kedvező árainkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön megelégedettségét szolgálja, ha teljes felújításban, vagy építkezésében építőanyagi partnert keres. Számos szegmenst tudunk lefedni a kovácsoltvas kerítésen keresztül, az ajtó, ablak megfelelő kiválasztásán át, a szigetelés kényes alkotó elemeinek megfelelő áron való beszerzéséig. Cégünk elsődleges célja, hogy Ön megfelelő építőanyaghoz jusson, és az általunk beszerzett anyagokkal Ön 100%-ban elégedett legyen. Minden termékünk ára az Ön igényeinek maximális figyelembevételével lett kialakítva, így egy szigetelőanyag, vagy akár egy ablak nem csak minőségileg kiváló, hanem az Ön pénztárcájára szabott építőipari termék is egyben. Tudjuk, hogy egy építkezés nem egy filléres befektetés, így számunkra az általunk forgalmazott magas minőségű anyagok, és az Ön elégedettsége a legfontosabb mérce.

AG. Fenster Alufa és Műanyag Nyílászáró Centrum

AG. Fenster Alufa és Műanyag Nyílászáró Centrum

Prémium kategóriás alufa ablakok és alufa nyílászárók ( Josko Partner ), melyek szél és időjárás állóak. Belül a természetes fa, kívűl alumínium borítás mely semmilyen ápolást nem igényel. A PassivECO 120 alufarendszer és a Diamant 100 Pro alufarendszer, akár Uw 0,66W/m2K értékével kimondottan passzív házakhoz fejlesztették. A belga Zendow műanyag nyílászáró profilok minőségi keményített PVC-ből készülnek, amely a Deceuninck Group saját terméke. Az AG. Fenster Kft. műanyag ablakok és műanyag nyílászárók mellett egyedi télikertek (hagyományos télikert és viktoriánus télikert), emelő-toló erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó rendszerek és harmonika ajtók gyártásával, beépítésével foglakozik. Az emelő-toló ajtókat kétszárnyas, háromszárnyas vagy négyszárnyas változatban kínáljuk, megszakított hőhíd mentes alumínium küszöbbel. A Wood Plastic Composites burkolatok - Duo Fuse: Terrace Premium &Terrace Light teraszburkolatok a Tongue and Groove &Garden Fences WPC kerítésrendszerek, Correct Deck: Terrace Full terasz és medenceburkolatok, Twinson Terrace és a Twinson Terrace + burkolatok - PVC és a fa egyesítésével létrehozott új anyagból készült

Alapmegerősítés - Geostabil Kft

Alapmegerősítés - Geostabil Kft

Alapmegerősítés, talajstabilizáció, talajszilárdítás, falrepedés megállítása injektálással. Ha megsüllyedt a padló a házban vagy reped a válaszfal? Válaszfalak és padlók süllyedése két esetben alakulhat ki. Ha a padló alatti feltöltés nincs megfelelően tömörítve vagy éppen a padló alatti feltöltésben futó közmű eltörik és eláztatja a talajt. Ennek következtében a padló vagy a válaszfal a levegőben lóg. Ekkor keletkezhet falredepés, burkolatrepedés vagy homorú járólap.

Aliquander

Aliquander

A dédnagyapa még a húszas években váltotta ki az iparengedélyt és alakította meg az első bádogos társaságot, amiben később a fia is tevékeny részt vállalt. A dédnagyapa nyugdíjba vonulása után a hatvanas évektől a fia, a nagyapa másodállásként vitte tovább a családi vállalkozást, és ahogy teltek-múltak az évek mindkét fiának, Károlynak és Istvánnak adta tovább a szakma fortélyait. 1973 óta dolgoznak önálló bádogos iparosként, majd 1993 óta nemcsak kivitelezéssel foglalkoznak, hanem cégük fő profilját a kereskedelem adja. Ez idő tájt kötöttek szerződést a svéd LINDAB cég magyarországi leányvállalatával. A svéd LINDAB termékcsaládot nemcsak a szakmai tapasztalataik alapján választották ki, hanem meghatározó volt a megbízhatóság, a hosszú élettartam, a környezetbarát termékminőség és az egyik legnagyobb termékkínálat is. A LINDAB termékek nagyon sokrétű felhasználásra adnak lehetőséget a könnyűszerkezetes csarnoképítésen keresztül, a tetőfedő anyagokon át egészen a szellőzőrendszerekig.

Alumínium redőny - Jász-Pap Kft XVII.

Alumínium redőny - Jász-Pap Kft XVII.

Gondolta volna, hogy egy jó árnyékoló berendezéssel mennyit spórolhat? Ha Ön a hőszigetelt alumínium redőnyt válassza, abban az esetben télen nem kell folyamatosan fűtenie, hiszen redőny rendszerünk bent tartja a meleget otthonában. Ez pedig még csak egy fontos jellemző a sok közül. Látogasson el honlapunkra, vagy tekintse meg termékeinket közelebbről budapesti bemutatóterünkben, amely munkanapokon reggel 8:00-tól délután 17:00-ig nyitva áll. ..mert nekünk fontos az Ön megelégedettsége!

Alumíniumredőny

Alumíniumredőny

Mitől alumínium az alumínium redőny? Az alumínium redőnyt, a stabilitás a jó zajszigetelés, a hosszútávú élettartam és a motorizálhatóság, bizonyítottan a legjobb redőny megoldássá teszik. Alumínium redőnyeink rengeteg színben és formában megtalálhatók. Egy több mint 100 éves múlttal rendelkező céggel való szoros partneri kapcsolatunk, garanciát jelentenek arra, hogy az általunk beszerelt alumínium redőny, nemcsak évekig hibamentesen árnyékolja be a helyiséget, hanem növelni fogják az ott élők, dolgozók közérzetét, komfort érzetét, így a hagyományos redőnyökkel ellentétben, több szinten is megtérül.

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Mindent tudni szeretne az árnyékolástechnika témáját illetően? Egy otthon kényelemérzetében részt vesznek az árnyékolók is. A felmerülő kérdés az, hogy vannak-e egyáltalán és hogy megfelelően funkcionálnak? Előnyös, ha az ember megkapja a döntéshez szükséges információt. Oldalunk el van látva ezekkel az információkkal. Az egyes termékekhez több szempontú ismertető kapcsolódik. Kattintson be az honlapra és meglátja milyen könnyen tud majd dönteni!

Árnyékolástechnika - redőny, napellenző, szúnyogháló

Árnyékolástechnika - redőny, napellenző, szúnyogháló

A redőny, napellenző, ablaknapellenző, télikert-árnyékoló, zsaluzia, szúnyogháló mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, roletta, szalagfüggöny, pliszéfüggöny, sávroló megtalálható kínálatunkban. Igény szerinti egyedi árnyékolástechnikai megoldások, árnyékoló berendezések automatizálása. Szekcionált és redőnyrendszerű garázskapuk.

Hirdetés
Árnyékolástechnika, fa nyílászárók

Árnyékolástechnika, fa nyílászárók

Műanyag és alumínium nyílászárók, fa ablakok, normál és speciális beltéri ajtók értékesítése, beépítése. Műanyag nyílászáróink Gealan, Aluplast és KBE 5-7 kamrás profilból 0,6 - 1.0 W/m2 K üvegezéssel fehér és színes kivitelben készülnek. Lakásunk ékei a beltéri ajtók. Dekorfóliás, CPL, edzett üveg,furnér és tömör fa kivitelben, színek és minták tucatjaival várjuk Önt! Rétegragasztott és hossztoldott Borovi fenyő ablakainkat 68 - 92 mm-es profilból 0,6 - 1.0 W/m2K üvegezéssel 10 év garanciával gyártjuk. Házunk árnyékolása - természetes hűtés, energia nélkül. Redőnyök, napellenzők, roletták.

Árnyékolástechnikai szakoldal

Árnyékolástechnikai szakoldal

Árnyékolást a technika szóval összekötni? Vannak, akik ezt napjainkig is túlzásnak tartják. A 80-as, 90-es évekig reluxásnak nevezte a köznyelv a szakmában dolgozókat. A 90-es évektől a köznyelvben kezdett elterjedni az árnyékolástechnika szó, napjainkig is gyakori a redőnyős, rolós megszólítás. Ejtsünk néhány mondatot a redőnyős szakma fejlődéséről és, hogy miért érdemli ki a szakma az árnyékolástechnika megnevezést. Mindössze néhány éve folyik az országban árnyékolástechnikai képzés, pedig rengetegen használnak évtizedek óta jól működő redőnyöket. Tehát akik régóta az árnyékolástechnikai termékekkel dolgoznak, saját magukat képezték. Jómagam a 80-as években tanulóként néha besegítettem a nagybátyámnak a redőnyszerelésbe, ott szerettem bele a redőnyős szakmába.

atech - Árnyékolástechnika webáruház

atech - Árnyékolástechnika webáruház

Az atech Magyarország első árnyékolástechnikai webáruháza, ahol nem csak időt, de pénzt is takaríthat meg azzal, hogy itt rendeli meg árnyékolóit. Az atech árnyékolók széles választékát kínálja (szalagfüggöny, roletta, reluxa). Az atech üzemeltető cég több mint 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a különböző árnyékolók gyártása és szerelés területén.

Barakk Mérnöki és Kereskedelmi Iroda

Barakk Mérnöki és Kereskedelmi Iroda

A Barakk Mérnöki és Kereskedelmi Iroda 1994-ben alakult betéti társaság formában. A kezdeti elképzelés alapján a mérnöki, épülettervezési főtevékenységhez kereskedelmi tevékenységként az építőanyagok forgalmazása kapcsolódott, megrendelő irodaként. Az építőanyagok iránti növekvő kereslet cégünknél építőanyag telep létrehozását tette szükségessé, amelyen már a megfelelő anyagmozgató eszközökkel rendelkeztünk, hogy a kapcsolódó szolgáltatásokat is nyújtani tudjuk vásárlóinknak. A telep meglétével a gyors, biztonságos építőanyag ellátást tudtuk biztosítani vásárlóinknak. 1998-tól az építőipari kivitelezés is megerősödött cégünknél, így számos középület, ipari csarnok, társasház, családi ház megépítésével büszkélkedhetünk.

Bernhardt Bútor

Bernhardt Bútor

Cégünk 1989 óta foglalkozik bútorajtók és egyéb, a bútorhoz tartozó kiegészítő termékek gyártásával. Korszerű gépeken, sok élőmunka ráfordítással készülnek a magas minőségi követelményeknek megfelelő bútorfrontok. Kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozunk, főleg tölgyfából, cseresznyefából, égerfából, bükkfából, kőrisfából, juharfából, hársfából, akácfából, szibériai borovifenyőből, valamennyi kapható furnérfajtából. Készítünk még bútorajtót MDF lapokból 3D-s marással, festve vagy fóliázva. Különleges antikolt felületek, egyedi formák és marások készítését is vállaljuk. A bútorajtókkal együtt elkészítjük az egyéb kiegészítőket is (párkány, polc, lábazat, oldalfal, takaróléc). A széles méret-, forma- és színválaszték mellett szaktanácsadással segítjük megrendelőinket a döntésben. Másik fő tevékenységünk a fűrészáru gyártás, értékesítés. Telepünkön műszárított deszka és padló található, asztalosipari és építőipari minőségben. Fafajták: tölgy, bükk, kőris, éger, hárs, akác, cseresznye, borovifenyő, lucfenyő, vörösfenyő. Bővebb információval elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére. Észrevételeit, javaslatait is itt várjuk. Bernhardt Árpád és munkatársai

Canadian Solar Napelem nagykereskedés. Cégeknek hihetetlen kedvezmények.

Canadian Solar Napelem nagykereskedés. Cégeknek hihetetlen kedvezmények.

Napelem áruház versenyképes árakon. A Canadian Solar hivatalos magyarországi partnereként hihetetlen árakat és utolérhetetlen garanciát biztosítunk a napelemekre. Nálunk a napelem tábla árak verhetetlenek maradnak az leegyszerűsített üzleti modellünknek köszönhetően. Biztosítjuk a Canadian Solar által nyújtott minden előnyt az Ön számára. A Canadian Solar a világ 3 legnagyobb biztosító társasága által biztosítva. Legjobb minőség: 239 minőség-ellenőrzési pont a modulgyártás során előszűrés a termékhibák kiszűrése érdekében.

Csempe Piramis, több mint 800 féle csempe és járólap!

Csempe Piramis, több mint 800 féle csempe és járólap!

Választás és beépítéssegítő leírások és tanácsok a megfelelő csempe, járólap és szaniterek kiválasztásához. A forgalmazott, neves külföldi és magyar csempe és burkolatgyártók termékeinek bemutatása. Termékeink között megtalálhatók csempék, járólapok, mozaikok, üvegtéglák, élvédő, burkolatváltó és parkettaprofilok, valamint a beépítéshez szükséges segédanyagok is. Ezen felül hasznos tanácsokat kapnak a burkolás területén arra az esetre, ha sajátkezűleg szeretnék megcsinálni a burkolási munkákat.

Cserepeslemez vásárlás korrekt áron

Cserepeslemez vásárlás korrekt áron

A tetőfedéssel, tetőfelújítással járó munkálatokat nagyban megkönnyítik a GERARD tetőcsalád termékei. Az acélból készült, kőzúzalékkal bevont tetőlemezek nagymértékben ellenállnak a szélsőséges időjárásnak, hó- és jégállóak, és a vízszintes rögzítőrendszerből adódóan még a 160 kilométeres széllel is megbirkóznak. Ennek köszönhetően rendkívül tartósak, így hiába magasabbak a kőszórt cserepeslemez és tetőcserép árak, a későbbiekben jóval kisebb költséget vesz igénybe a karbantartásuk. Tegye le a voksát mellettünk!

Tuti menü