Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ház festés, tapétázás képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Ház festés, tapétázás - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Ház festés, tapétázás
Keresés
Találatok száma - 21 db
Akciós festékek, vakolatok - Festékbolt Balatonfüred

Akciós festékek, vakolatok - Festékbolt Balatonfüred

Festékek, Schuller által forgalmazott festő- és kőműves szerszámok forgalmazása.Veszprém megye egyik legjelentősebb festék forgalmazójaként, Balatonfüreden a város központjában, tágas, klimatizált festékbolt várja a szakembereket és érdeklődőket. Üzletünkben színkeveréssel is foglalkozunk: színkeverőgépeinkkel több mint 80000 színárnyalatot tudunk kikeverni. Saját parkolóval és óriási árukészlettel várjuk az érdeklődőket.

europainter - szobafestés, mázolás

europainter - szobafestés, mázolás

Az EuroPainter csapata több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, mely tapasztalatokat folyamatos képzésekkel, az új technológiák és anyagok felhasználásával ötvözzük. Cégünk ezért tud kiemelkedő referenciákat felmutatni. Tevékenységi körünk a felületképzésen belül elég széles. Magánlakások, közintézmények, ipari létesítmények, társasházak, irodaépületek, családi házak komplett külső és belső tisztasági festésétől az exkluzív felújításáig. Az utóbbi évek igénye alapján hőszigetelés kivitelezését is vállaljuk a legkorszerűbb technológiákkal. Néhány példa referenciáink közül: Családi ház - új és régi építésű ingatlan hőszigetelése. Nyaraló - Igényesen megtervezett régi építésű ingatlan felújítása, festése, mázolása. Belvárosi társasház - a belső, udvari homlokzat, körfolyosó, mellék lépcsőházak javítása, festése, mázolása. Belvárosi exkluzív szalon - az épület utcai és belső udvari homlokzatának, illetve a szalon felületképzési munkái. Ipari csarnok - Budapest és környéki ipari parkok csarnokainak festése, mázolása. Fövárosi élményfürdő - élményfürdő és szállodai szobák, kiszolgáló helységek, valamint apartmanok festés-mázolás és tapétázási munkálatai.

Festék - hőszigetelés egyszerre 15 év garanciával!

Festék - hőszigetelés egyszerre 15 év garanciával!

Festék hőszigetelés egyben! Falra kenhető hőszigetelő anyagunk az épület festésére, hőszigetelésére, penészmentesítésére egyaránt alkalmas. A festék a benne rejlő kicsiny kerámiagömbök segítségével hővisszaverő hatású, mely hatásos a nyári felmelegedés és a téli lehűlés ellen. A külső felületen alkalmazandó festék a nyári meleg ellen oltalmaz, míg a belső felületeken használandó a téli lehűlés ellen véd. Termékünk használatával 40%-kot spórolhat a fűtési költségből, ezen felül a penészesedés sem okozhat több problémát. Kevesebb energia felhasználás, penészmentesítés, hőszigetelés egyszerre. Ismerje meg Ön is! Hőszigetelő termékünk ugyan úgy alkalmazható faépületek esetén, mint fémépületeken, valamint régebbi épületeken is. Festék hőszigetelés egyben!

Festék válaszátási ötletek

Festék válaszátási ötletek

A megfelelő festék kiválasztása: Az elsődleges szempont a kiválasztásnál, hogy belső falfelületre vagy külső felületre keresünk falfestéket!? Belső falfestéknél fontos, hogy ne tartalmazzon káros anyagokat, tehát az oldószeres festékek használatánál, a használat során a levegőbe kerülhetnek olyan káros anyagok, amik veszélyeztethetik Ön és családja egészségét, ezért mindenképp olyan festék beszerzését javasoljuk, amely vízbázisú. Bármely festék vásárlásakor mindenképp nézze meg a dobozon feltüntetett VOC értéket, amely az egészségre káros anyagok százalékos mennyiségi arányát mutatja, amely lehetőleg nulla legyen vagy ehhez közeli érték.

Festés, mázolás, tapétázás munkák vállalása

Festés, mázolás, tapétázás munkák vállalása

Festő csapatunk teljeskörű munkát végez, falak, nyílászárók mellett - többek között - bútorok, és egyéb tárgyak festését, mázolását, tapétázását elvégzi. Sőt egyéb belsőépítészeti elemek - pl. gipsz stukkók - felszerelését és festését is elvégezzük. Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk kültéri és beltéri festés, mázolás és tapétázás munkákat, javításokat, karbantartást!

Festés,mázolás,tapétázás-Miskolc

Festés,mázolás,tapétázás-Miskolc

Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Gyors és egyenletes festés - Paint Zoom festékszóró

Gyors és egyenletes festés - Paint Zoom festékszóró

Ön is unja már a festéssel járó kellemetlenségeket, a lecsöpögő festéket, a takarítást? Spóroljon időt és pénzt a Paint Zoom festékszóróval! Ön gyorsan és egyenletesen festheti ki lakását! Használata olyan egyszerű, hogy akár egy 10 éves gyerek is megbirkózik vele! Nem kell ecset, sem létra csak a Paint Zoom festékszóró!

Kültéri- beltéri falfestékek forgalmazása

Kültéri- beltéri falfestékek forgalmazása

A Servind Budapest Kft. 1991-ben alakult német-osztrák-magyar vegyes vállalatként. Csoportunk építőipari felhasználásra kifejlesztett bevonati anyagok, alapanyagok, valamint festékipari alapanyagok forgalmazásával foglalkozik. Festékeink hosszú távú megoldást nyújtanak minden kérdésre, amely az építkezés, renoválás, dekoráció során felmerülhet. Forgalmazott márkák: Alcro-Beckers svéd és Einz'A német építőipari festékek és festékipari segédanyagok, saját gyártású festékek és hígítók, Tűzgátló anyagok fémre, fára (Sika Unitherm), Pigmentek (Bayer, Tioxide, Bayferrox), Peter Kwasny spray festékek

Mesterfestő

Mesterfestő

Cégünk, teljes körű szolgáltatást nyújt a kül- és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében, az Ön kreatív ötleteinek megvalósításában. Önálló vállalkozásként 1994-től folyamatosan, és sikeresen végzünk minden nemű, szobafestő-mázoló-tapétázó munkálatokat, bármilyen alapú és állapotú felületekre. 18 év gyakorlati tapasztalat alapján, segítséget nyújtunk a megfelelő színárnyalat, technika, eljárás és anyag kiválasztásában.

Hirdetés
Milák és Fia

Milák és Fia

A vállalkozást Id.Milák Bertalan mester 1950-ben alapította, amikor a kisipar csak a lakosság szolgálatában állhatott. Szobafestést, tapétázást, mázolást és egyéb díszítő festő munkálatokat végeztek. Jelenleg Milák Bertalan mester és fia Milák Attila végzi e tevékenységet. A technikai fejlődés és az anyagok terén tapasztalható újítások következtében tevékenységi körünket szélesítettük. Mára nem csak magánszemélyeknek, hanem cégeknek is fogadjuk a megrendeléseit.

Minőségi lazúrok és favédőszerek

Minőségi lazúrok és favédőszerek

Tekintse meg webáruházunk széles termékkínálatát. Lazúr, falfesték, lakk, nálunk mindent megtalál ami szükséges. Vásároljon kedvező áron, gyorsan és egyszerűen az Azúrnál!Válassza a minőséget! Tartós falfestékek, lazúrok, tapéták és zománc festékek kedvező áron csak az Azúrnál! Vásároljon gyorsan és egyszerűen webáruházunkban online!

Miskolci Lakásszerviz

Miskolci Lakásszerviz

Festés, mázolás egész évben, kültéren és beltérben egyaránt.Tapétázás, gipszkartonozás, plafonok és falak díszítése polisztirollal. Gyerekszobák, nappalik dekoratív festése airbrush technikával. Az egyszerűtől az exkluzívig. Az apróbb javításoktól, a teljes felújításig, családi és panel lakásokban. Egész évben, a hét minden napján. Széles iparosskálával, kültéren és beltérben egyaránt. Építési, javítási, átalakítási munkák végzése rövid határidővel, ingyenes felméréssel, árajánlattal. Igény szerint anyagbeszerzéssel, házhoz-szállítással. Miskolcon és környékén.

Száraz Festészet

Száraz Festészet

Tisztelt megrendelő! Csapatunk teljes körű szolgáltatást nyújt bel- és kültéri falfelületek felújításában, az Ön igényének megfelelően. 2000-től folyamatosan végzünk szobafestő, mázoló, tapétázó kis- és nagy munkálatokat egyaránt, legyen az tisztasági festés vagy teljes felújítás. A fő profilunk a szobafestés, ezáltal az elmúlt évek tapasztalata alapján, sikeresen nyújtottunk segítséget a színárnyalat kiválasztásában és a színkeverésben. Szolgáltatásaink körébe tartozik többek között a Festés, mázolás, tapétázás Kültéri falfestés Díszítőelemek felrakása Gipszkartonozás Laminált padló lerakása Lambériázás Kisebb vakolási munkák Sok szobafestő nem vállal kis munkát, mi viszont fontosnak tartjuk kisebb munkák elvégzését is, mint például: Beázás Penész eltávolítása Ajtó- és ablakcsere utáni javítás Gipszkarton pótlása és javítása Budapesten és környékén (Diósd, Érd, Budaörs, Budakeszi) INGYEN felmérjük a munkát, és árajánlatot készítünk Önnek! Munkaterületünkön mindig ügyelünk a tisztaságra, precíz takarással. Az építőiparban a legfontosabb a gyors, de egyben minőségi kivitelezés. Mi is erre törekszünk! Célunk az, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal és problémamentesen megoldjuk az elképzeléseit, igényeit.

Szobafestés

Szobafestés

Nyitrai János festőmester vagyok. Szakmailag jól képzett, megbízható munkatársakkal dolgozom. Magas színvonalú munkáimra garanciát vállalok. Szolgáltatásaim közé tartozik többek között: tiszta munkaterület, színkártya alapján meghatározott színek, exkluzív katalógusok, anyagbeszerzés, ajánlás. Magyarországon az elsők közt tapétázok 3D-s tapétával,3D-s katalógussal rendelkezem. Választható tapétáim közé tartozik: Fotótapétázás, faltetoválás, öntapadós tapéta. exclusive tapéták, selyem tapéták, habosított tapéták, klasszikus tapéták, dekorációs festés, antikolás. Válasszon szolgáltatásaim közül, ha több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakembert keres!

Szobafestés 1

Szobafestés 1

Munkánkra ígényesek vagyunk!Minden munka után 2 év tartosági garanciát adok, a pontos munkavégzés után! A több szakival elentétben nem csak a tisztasági festéshez értünk, hanem a minőségi mázoláshoz és a precíz tapétázási munkákhoz is. A minőségi munkavégzéshez, elengedetlen a minőségi anyag, így mi csak minőségi anyagokkal dolgozzunk!Ezen felül, a munkafázisok betartására odafigyelünk. Mint más festő nem versengünk az árakkal és nem is akarunk,nálunk elsődleges szempont a minőség. Mi ötvözik a klasszikus kézműves munkát és a legújabb gépi technológiát.Különösen fontos számunkra, hogy az egyedi igényeknek megfelelően dolgozzunk,a legjobb minőségű anyagokal és ár értékarányban . Előretekintő tanácsadás. Árajánlat rejtett költségek nélkül. Rövid reakció idő a befejezésig , mert az Ön elégedettsége a mi legnagyobb dicséretünk.

Szobafestés tapétázás (Budapest)

Szobafestés tapétázás (Budapest)

Cégünk kül- és beltéri festést, tapétázást, fa- és fémmázolást, lazúrozást vállal az Ön igényei szerint, elsősorban Budapesten és környékén, cégeknek, intézményeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Több évtizedes tapasztalattal rendelkező, káros szenvedélyektől mentes csapat. Magas minőségű munka megfizethető áron.

Szobafestés, faltetoválás, mázolás - Nonfigurativ.hu

Szobafestés, faltetoválás, mázolás - Nonfigurativ.hu

Önálló vállalkozásként 1999-től folyamatosan, és sikeresen végzünk minden nemű, szobafestés, mázolás, tapétázó munkálatokat, bármilyen alapú és állapotú felületekre. 10 év gyakorlati tapasztalat alapján, segítséget nyújtunk a megfelelő színárnyalat, technika, eljárás és anyag kiválasztásában. Igény szerinti faltetoválás, különféle motívumok, minden igény kielégítése !

Tuti menü