Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ház linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Ház képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 410 db
36 rafinált térnövelő fortély

36 rafinált térnövelő fortély

A magas ingatlanárakból adódóan az ember boldog, ha magáénak tudhat egy aprócska garzont. Azonban az icipici lakásból is lehet tágas otthont faragni, csak egy kicsit csalni kell. Összegyűjtöttük a legtutibb térnövelő praktikákat, elvégre ha álmaid lakásáról van szó, a méret nem lehet akadály!

A családi ház tervek katalógusa

A családi ház tervek katalógusa

A hazkatalogus.hu honlap célja egy olyan internetes adatbázis létrehozása, ahol bárki kiválaszthatja elképzelt otthonát. Építészirodánk eddigi családi ház tervezésben nyújtott sikeres tevékenységének eredményeként jöhetett létre ez az oldal. Egyre többen döntenek úgy, hogy családi házukat típusterv alapján készíttetik el. A szerencsésebbek rátalálnak álmaik otthonára, mely kívül-belül megfelel igényeiknek, míg mások kisebb-nagyobb módosítások árán érik el a kívánt célt. Ez az adatbázis ehhez a választáshoz nyújt segítséget. Terveinkkel igyekszünk széleskörűen kielégíteni az építtetői igényeket. Gyakran a típusterv csupán kiindulási alap a végső megoldáshoz, hiszen lehet, hogy valaki beleszeret egy épület külső megjelenésébe, de annak alaprajza nem találkozik igényeivel. Ilyen esetben is érdemes irodánkhoz fordulni, hiszen mi nem csupán típusterveink értékesítésével foglalkozunk, hanem aktív építészirodaként a szellemi terméket módosítani, átdolgozni is képesek vagyunk.

A ház építész tervezője

A ház építész tervezője

Építész tervező irodánk rövid határidővel, mérsékelt áron áll rendelkezésére. Építész tervezőként és rehabilitációs környezettervező szakmérnökként készítünk Európai Uniós pályázatokhoz építészeti és akadálymentesítési tervdokumentációkat, költségvetéseket és a hozzájuk kapcsolódó egyéb iratokat. Megbízóink önkormányzatok, állami intézmények, magáncégek és magánemberek. Egy jó alaprajzzal az építész tervező százezreket, vagy akár milliókat is megtakaríthat az építtetőnek, a közlekedők méretének és mennyiségének csökkentésével, vagy jól kihasználható helyiségek megtervezésével.

A kert lakberendezője

A kert lakberendezője

A kert lakberendezőjeként a kert tulajdonosával történt egyeztetést követően az elképzeléseket 3D-s látványterven bemutatjuk, amennyiben a terv elnyerte a megrendelő tetszését, rövid határidővel és garanciával elvégezzük a szükséges kertépítési munkákat, majd fenntartjuk, gondozzuk az elkészült kertet. Kiemelt fontosságúnak tartjuk az automata öntözőrendszerek telepítését, hiszen az elkészült kert így maradhat egészséges és harsogóan zöld. A kert tulajdonosának ezzel időt és pénzt takarítunk meg, mert a szabadidejét pihenéssel töltheti, az automata öntözőrendszer pedig akkor és annyi vizet locsol ki, amennyire a növényeknek szükségük van. Weboldalunkon ezekről a szolgáltatásokról, aktuális kerti munkákról, térburkolat és kertépítés ötletekről, tippekről és trükkökről is olvashat a kertészet iránt érdeklődő.

A kertépítés helyes sorrendje

A kertépítés helyes sorrendje

Az elfogadott terv megvalósítása a szerződésben előre meghatározott ütemezés alapján, a munkafázisok megfelelő sorrendjében történik. Durva tereprendezés, mely a kívánt talajszintek kialakításából, fakivágásból, gyomtalanításból, építési hulladék, sitt összegyűjtéséből, elszállításából áll. Ekkor kerül kijelölésre és kiemelésre a kerti tó munkagödre is. A tereprendezést követi a térburkolatok (kocsibejáró, járda, szalonnasütő, napozóterasz) kialakítása. Az öntözőrendszer telepítése úgy, hogy a teljes kertfelület maradéktalanul öntözhető legyen. A munkaárkok kiásása után a csövek lefektetése, majd ezekre a megfelelő helyeken a szórófejek rákötése történik meg. Az öntözőcsövekre a csapszekrényben kötik rá a mágnesszelepeket, mely az öntözést-vezérlő automatikával van összekötetésben. Így válik kézi beavatkozás nélkül öntözhetővé a kert teljes területe. Nyomáspróba után a munkaárkok betemetése következik.

A kertész kertfenntartás honlapja

A kertész kertfenntartás honlapja

Kertész vállal kertépítést, kertfenntartást, fűnyírást, növényvédelmi munkákat, sövények nyírását, dísz- és gyümölcsfák, valamint szőlő metszését, növényvédelmi munkákat, gyepgondozást. Évelőágyak és sziklakert létesítése, kerti tó építése, dísz- és gyümölcsfák ültetése. Öntözéstechnika, öntözőrendszerek telepítése, kerti tó létesítése.

A praktikus harmonikaajtó

A praktikus harmonikaajtó

Mit tegyünk, ha olyan a lakásunk elrendezése, hogy a hagyományos nyílászárók sok teret vesznek el? Ajtóra pedig szükség van. Megoldásként alkalmazható a harmonikaajtó, aminek nem mindenki ismeri a felhasználási területeit és előnyeit. A harmonikaajtóról szóló oldal bemutatja nekünk mindezeket úgy, hogy teljes képünk lesz arról, hogyan alkalmazzuk a saját lakásunkban. Tanulmányozzuk át az oldalt!

A tetőtér hasznosítása

A tetőtér hasznosítása

Sokaknak okoz problémát a tetőtér berendezése. Nem csoda, hiszen a ferde síkok, alacsony parapetek, a sok be- és kiszögellés határt szab a fantáziának. Az építészet hasznos alapterületnek csak a 190 centis belmagasság fölötti teret nevezi, mert ekkora belső térben lehet kényelmesen közlekedni anélkül, hogy beütnénk a fejünket a mennyezetbe. Nézzünk néhány példát arra, hogy mit lehet kezdeni a fennmaradó 'haszontalan' térrel! Simulékony tetősíkok Bátran tervezhetünk gardróbot, beépített bútort a tetőtérbe is, akárcsak a lakás egyéb helyiségeibe. A ferde tetősík mentén sem kell már nyitott polcokban gondolkodnunk. Több bútorgyártó cég és asztalosüzem specializálódott egyedi, méretre gyártott bútor készítésére akár a legrafináltabban kialakított terekbe is. A tető síkjához esztétikus, méretre gyártott tolóajtók simulnak, amelyek illeszkednek a beépített szekrény többi ajtajához, akár tömörfa ajtót, akár tükörrel borított frontot tervezünk. A szekrény belső polcai szintén méretre vágva követik a tetősík dőlésszögét, így az utolsó centiméterekig kihasználható a gardrób belseje. Az alacsony parapet szintén nem lehet akadálya a berendezésnek. Azelőtt legtöbben alacsony bútorokat, párnákat vagy virágtartókat tettek a parapet alá, hogy ne legyen olyan üres a kis tér. Ma már a gardróbszekrény egészen a sarokig építhető

ABEI - épületenergetikai vizsgálat, tanúsítás

ABEI - épületenergetikai vizsgálat, tanúsítás

Telefonon, valamint e-mailben is kérhet ajánlatot energetikai tanúsítvány elkészítésére, amelyre mindenképpen szüksége lesz újépítésű ingatlanjához, a használatbavételhez, az adás-vételhez vagy a bérbeadáshoz. Az alapadatok kézhezvételét követően személyesen mérjük fel az ingatlan falait, melegvíz- és fűtésrendszerét, illetve nyílászáróit. Majd két példányban állítjuk ki az energetikai tanúsítványt, amelyet személyesen vagy postán juttatunk el Önhöz. Korrekt áron, rövid határidővel dolgozunk. Hívjon bizalommal

Hirdetés
Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Ablak árajánlat - Ablak, ajtó

Weboldalunkon lehetősége van online árajánlatot kérni számos ablakgyártótól minden nyílászáró típusra. Az ajtó és ablak konfigurátor segítségével megtekinthetőek a kívánt típusú és méretű nyílászárók háromdimenziós modelljei, sőt a kiválasztott termék rögtön meg is rendelhető. Segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára legjobb és legkifizetődőbb megoldást.

Ablak csere bontás nélkül

Ablak csere bontás nélkül

Kicserélné ablakait, de nem tudja kivel végeztesse a munkát? Gyorsan, por és piszok mentesen szeretné, hogy kicseréljük ablakát? Ha van rá lehetőség kérhet bontás nélküli ablakcserét, itt egy napos munkaidővel kell számolnia, valamint a por és piszok is jelentősen kevesebb, mint egy hagyományos ablakcserénél. Felkeltettük érdeklődését, de nem tudja mennyibe fog ez Önnek kerülni? Kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot, hogy tudja mivel kell számolnia! Budapest területén ingyenes helyszíni felmérést végzünk.

Ablak és ajtó kínálat kedvező áron

Ablak és ajtó kínálat kedvező áron

Egy építkezésnél a felhasznált anyagok minősége az ár után a második legfontosabb dolog. Nem fél évre, vagy egy évre vásárolunk ajtót , ablakot, hanem egy emberöltőre, így a minőség nagyon fontos az építkezés teljes időtartama alatt. Kedvező árainkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön megelégedettségét szolgálja, ha teljes felújításban, vagy építkezésében építőanyagi partnert keres. Számos szegmenst tudunk lefedni a kovácsoltvas kerítésen keresztül, az ajtó, ablak megfelelő kiválasztásán át, a szigetelés kényes alkotó elemeinek megfelelő áron való beszerzéséig. Cégünk elsődleges célja, hogy Ön megfelelő építőanyaghoz jusson, és az általunk beszerzett anyagokkal Ön 100%-ban elégedett legyen. Minden termékünk ára az Ön igényeinek maximális figyelembevételével lett kialakítva, így egy szigetelőanyag, vagy akár egy ablak nem csak minőségileg kiváló, hanem az Ön pénztárcájára szabott építőipari termék is egyben. Tudjuk, hogy egy építkezés nem egy filléres befektetés, így számunkra az általunk forgalmazott magas minőségű anyagok, és az Ön elégedettsége a legfontosabb mérce.

Accusealed Kft-napelem, napkollektor, szélkerék

Accusealed Kft-napelem, napkollektor, szélkerék

Cégünk fő feladatának a megújuló energiaforrások elterjesztését tekinti . Jelszavunk: Fogja munkára a napot! Ehhez nyújtunk segítséget napelemekkel, szélkerekekkel, napkollektorokkal, és az ehhez szükséges tartozékokkal. A kisebb rendszerek házilag is felszerelhetőek, a nagyobbak tervezésében és kivitelezésében készséggel állunk az Önök rendelkezésére. Kollegáink díjmentes szakmai tanácsadással szolgálnak. Nagy figyelmet fordítunk a fejlesztésre, az innovációra is, különösen a hidrogéntárolás területén: kifejlesztettünk egy forradalmian új típusú hidrogén akkumulátort, mely már a hibrid hidrogénautónknak is energiaforrásául szolgál.

Ács, tetőfedő, tetőablak beépítő-Göd

Ács, tetőfedő, tetőablak beépítő-Göd

Vállalkozásunk már 10éve foglalkozik főként családi házak tetőszerkezetetének építésével, cserép (Bramac, Tondach) vagy zsindely fedésével, bádogozásával, tetőablak (Velux, Fakro) beépítésével. Emellett foglalkozunk még szaletlik, kocsibeállók, pergolák, előtetők építésével, fa kerítés készítésével, tető szigeteléssel, tetőtér beépítéssel, polikarbonát fedéssel és egyéb ácsmunkákkal. Az általunk épített tetőkről referencia képeket a weboldalunkon talál.

ACTUAL ablak - Faablak, passzívház ablak, nyílászáró

ACTUAL ablak - Faablak, passzívház ablak, nyílászáró

Mai kornak megfelelő ablak beépítésével rengeteg energiát takaríthat meg! Az ACTUAL ablakok, nyílászárók előállításánál fejlett műszaki megoldások felhasználásával valósítják meg a hőszigetelést. Az ablakoknál a melegperem és hőszigetelő betétek garantálják a jó hőszigetelést. Passzívház ablak, műanyag ablak, faablak légtömör beépítésével tovább lehet növelni az energiatakarékosságot. High-tech korszerű ablak az ACTUAL Kft.-től! Részletesebb nyílászáró információk az actual-ablak.com weblapon tekinthetők meg. A műanyag ablakok és faablakok általában már 3 rétegű üveggel kerülnek szállításra.

Ador-Infra gazdaságos infrapanel és infrafűtés.

Ador-Infra gazdaságos infrapanel és infrafűtés.

Az infrapanel gazdaságossága és alacsony beruházási költsége miatt tökéletes megoldás a házak fűtésére. Utólag kevés munkával is beépíthető, nem igényel karbantartást, és nem foglal el értékes helyet a lakó részből. Alacsony fogyasztásának, jő szabályozhatóságának és a 98% hatásfokának köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető.

AG. Fenster Alufa és Műanyag Nyílászáró Centrum

AG. Fenster Alufa és Műanyag Nyílászáró Centrum

Prémium kategóriás alufa ablakok és alufa nyílászárók ( Josko Partner ), melyek szél és időjárás állóak. Belül a természetes fa, kívűl alumínium borítás mely semmilyen ápolást nem igényel. A PassivECO 120 alufarendszer és a Diamant 100 Pro alufarendszer, akár Uw 0,66W/m2K értékével kimondottan passzív házakhoz fejlesztették. A belga Zendow műanyag nyílászáró profilok minőségi keményített PVC-ből készülnek, amely a Deceuninck Group saját terméke. Az AG. Fenster Kft. műanyag ablakok és műanyag nyílászárók mellett egyedi télikertek (hagyományos télikert és viktoriánus télikert), emelő-toló erkélyajtó, toló-bukó erkélyajtó rendszerek és harmonika ajtók gyártásával, beépítésével foglakozik. Az emelő-toló ajtókat kétszárnyas, háromszárnyas vagy négyszárnyas változatban kínáljuk, megszakított hőhíd mentes alumínium küszöbbel. A Wood Plastic Composites burkolatok - Duo Fuse: Terrace Premium &Terrace Light teraszburkolatok a Tongue and Groove &Garden Fences WPC kerítésrendszerek, Correct Deck: Terrace Full terasz és medenceburkolatok, Twinson Terrace és a Twinson Terrace + burkolatok - PVC és a fa egyesítésével létrehozott új anyagból készült

Tuti menü