Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könnyűszerkezetes ház képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Könnyűszerkezetes ház - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Könnyűszerkezetes ház
Keresés
Találatok száma - 12 db
Családiházak építése legolcsóbban

Családiházak építése legolcsóbban

Cégvezetőink 17 éve a szolgáltatás területén dolgoznak 8 éve foglalkoznak generál kivitelezéssel. Cégünk profilja a családi és társasházak - tégla vagy könnyűszerkezetes - tervezése, kivitelezése kulcsra kész állapotig, nyílászáró gyártás és kereskedelem, ingatlan beruházás. Célunk hogy a gyártás kivitelezés során megrendelőink a legmodernebb technológiához és szolgáltatáshoz jussanak!

Duppa

Duppa

Vállaljuk könnyűszerkezetes lakóházak kivitelezését , egyedi igények szerint , reális áron, garanciával , elsősorban Pest Megyében! Alapozás: földmunka, sávalap készítés, szerelőbeton elkészítése vashálóval, GV 3 kátránypapír talajpára szigetelés, 4 cm-es Nikecell hőszigetelés, aljzatbeton. Ház körüli járda elkészítése ereszszélességig illetve a lábazat vakolása. Külső határoló fal: 5x15-ös padló, kívülről OSB 3 műgyantás háncslemez borítással, 5 cm-es hőszigetelő vakolatrendszer. Belülről 15 cm üveggyapot hő-és hangszigetelés , párazáró fólia ,gipszkarton rács, 12,5 mm gipszkarton.

Euro-Kraft 2004 Kft.

Euro-Kraft 2004 Kft.

Cégünk másfél évtizedes múltra tekint vissza könnyűszerkezetes épületek tervezése, gyártása és kivitelezése területén. Nálunk nincsenek standard méretek, mi megtervezzük, legyártjuk és helyszínre szállítás után össze is szereljük amit Ön megálmodott! Hőszigetelt szendvicspaneles technológiánknak köszönhetően épületeink - legyen szó garázsról, csarnokról, üzletről vagy akár vikendházról az év bármely szakában használhatóak. Látogasson el weboldalunkra és kérje egyedi árajánlatunkat!

Faházak, kerti faházak építése

Faházak, kerti faházak építése

Cégünk családi vállalkozásként foglalkozik faház és egyéb fatermékek gyártásával. Típusházaink mellett rendelhet tőlünk egyedi igényei alapján tervezett és épített faházat. Minőségi, Erdélyből és Kárpátaljáról származó alapanyagokkal dolgozunk, amelyeket nagy odafigyeléssel munkálunk meg. Boronafalas technológiával készült faházaink stabil szerkezetűek, megfelelő karbantartás mellett évtizedekig szolgálják tulajdonosaikat. Rendelhet tőlünk 21, 28 és 44 mm-es falvastagsággal rendelkező faházakat.

Készház - Gyorsház

Készház - Gyorsház

Ha Ön a jövőben építkezni szeretne, de még nem döntötte el, hogy hagyományos módon épített vagy könnyűszerkezetes ház lenne-e megfelelőbb, akkor tekintse meg cégünk weboldalát, ahol számos fontos információt kaphat a készházak és gyorsházak építési technologiájával kapcsolatban. A készház terveit a megrendelő egyedi igényeivel összhangban készítjük el, így leendő otthona tökéletesen ki fogja elégíteni az Ön igényeit és elvárásait.

Könnyűszerkezetes házak építése, kivitelezése

Könnyűszerkezetes házak építése, kivitelezése

Sipos és Szegedi Kft - Könnyűszerkezetes házak, családi házak építése, kivitelezése, belsőépítészet, gipszkartonszerelés, tetőfedés, tetőszigetelés, építőipari tervezés. Mindent egy helyen, a legjobb minőségben. Mi a házak mellé a nevünket is adjuk! könnyűszerkezetes házak, könnyűszerkezetes ház, könnyűszerkezetes ház építés, készházak, házépítés, családi ház, családi házak, családi ház építés, készház, ház építés, kész házak, gipszkartonozás, generálkivitelező, családi ház kivitelezés, építőipari kivitelezés

Könnyűszerkezetű faház

Könnyűszerkezetű faház

Minőségi, borovi-luc fenyőből készült faházak kertekbe, kedvező árakon, a Hornex Bt. jóvoltából. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a kivitelezést, gyorsan és precízen. Kocsibeállókat is építenek, melyek lehetek a házaktól különállóak vagy a ház oldalához építettek is. Nyitott kocsibeállókat és teljesen zárt, garázsokat építenek. Hasznos tudnivalókkal is ellátják azokat, akik szeretnének kertjükbe faházat, vagy kocsibeállót. Weboldalukon lehetőség van árajánlatot kérni. Telephelyük Csornán található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Kulcsrakész  készházak

Kulcsrakész készházak

Cégünk vállalja kulcsra kész készházak és kulcsra kész könnyűszerkezetes házak kivitelezését a megrendelők egyedi igényei alapján. A készház elemeit telephelyünkön előre legyártjuk, majd a helyszínre szállítást követően összeállítjuk. Ezáltal jelentősen csökkenthető az építkezésre fordított idő és a velejáró költségek. Az általunk készítünk látványtervek alapján az ügyfél már a tervezés fázisában meghatározhatja leendő otthona arculatát. Társaságunk weboldalán számos mintaházat is megtekinthet.

Lani Építő Kft.

Lani Építő Kft.

Praktikus könnyűszerkezetű épületet szeretne? Válassza a Lani Építő Kft. minőségi és gazdaságos szolgáltatásait! Vállaljuk mobil garázsok, könnyű szerkezetes raktár, csarnokok, kerti és egyéb tárolók, kerítések építését és kihelyezését! Nálunk nincsenek adott méretek, egyedi igény szerint, professzionális eszközökkel kivitelezzük vevőink ötleteit és kívánságait! Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról és eddig munkáinkról. A honlapon megtekintheti választható színeink és technológiáinkat is. Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel és árajánlat kérésével forduljon szakképzett kollégáinkhoz a honlapon megadott elérhetőségeken!

Hirdetés
Novodom

Novodom

Az elmúlt évtizedekben hazánkban is egyre nagyobb teret hódít a favázas építési mód, bár még nem éri el az Uniós átlagot. Mára az építtetők örömére nem csak az ár vonzó, hanem a komoly és minősített kivitelező csapat munkái alapján.

Taksony H-Bek Kft.

Taksony H-Bek Kft.

Cégünk fő profilja az amerikai típusú könnyűszerkezetes házak - más néven gyorsházak - építése, de foglalkozunk hagyományos téglaházak kivitelezésével is. 30 éves tapasztalattal rendelkezünk és ez idő alatt végigkövettük a piac és a technológia fejlődését és számos otthont építettünk az ÉME (Építőipari Műszaki Engedély) szigorú szakmai követelményeinek eleget téve. Fontosnak tartjuk a megrendelőinkkel való kölcsönös bizalmat, ezért mindig az átláthatóságra, tervezhetőségre és nyílt párbeszédre törekszünk. Hisszük és tudjuk, hogy a könnyűszerkezetes építési technológia erre lehetőséget is teremt jól elkülöníthető munkafázisaival, rövid építési időtartamával és időtálló, környezetbarát anyagaival.

Wood You Design

Wood You Design

Miért faház? Természetes: A fa életenergiát sugároz. A fából készült ház egyedülálló életteret, barátságos és hangulatos otthont teremt. A faház természetes atmoszférájának köszönhetően pozitívan hat az idegrendszerre, egyedülálló életminőséget kínál. A fa él, lélegzik, mindennemű páralecsapódás illetve penészedés teljesen kizárt.

Tuti menü