Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lakás - Ház Biztosítás képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Lakás - Ház Biztosítás - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Lakás - Ház Biztosítás
Keresés
Találatok száma - 8 db
Alarmdirect Kft. weboldala - Biztonsági kamera rendszer

Alarmdirect Kft. weboldala - Biztonsági kamera rendszer

Mindenki tudja, hogy az emberek szeretik kényelmesebbé, szórakoztatóbbá tenni az otthonukat. Színvonalas felszerelések, bútorok és elektronikai eszközök válnak az otthon részévé. Ezeket az értékeket féltve őrzik, mert tudják, hogy értékek egy részének nehézség nélkül lába kelhet. Ezzel szemben kevesen tudják, hogy a biztosító társaságok statisztikai adatai alapján sokkal kevésbé van kitéve a betörés veszélyének az a lakás vagy ház, ahol elektronikus biztonságtechnika működik. Az otthon tárolt pénz és műszaki cikk nagyobb biztonságban van, mivel akad jócskán olyan ház, ahol nyoma sincs a védelemnek. Biztonságosabb otthon teremtésében segít az Alarm Direct.

Exactor Kft - lakásbiztosítás kötés

Exactor Kft - lakásbiztosítás kötés

Miért érdemes lakásbiztosítást kötni? Mert az ingatlan minden esetben nagy értéket képvisel, ha ebben kár keletkezik (akár csak részkár), akkor is jelentős összeg a javítás költsége. Amennyiben ingósága sérül vagy semmisül meg, akkor annak javítása, vagy újra beszerzése ugyancsak megterheli pénztárcánkat. A lakásbiztosítás kiterjed az ingatlanra és az ingóságra is, amennyiben az alábbi események következnek be(a teljesség igénye nélkül): tűz, villámcsapás, robbanás, vihar, jégverés, hónyomás, sziklaomlás, kőomlás, árvíz, földrengés, üvegtörés, betöréses lopás. Keressen minket bizalommal, mi segítünk, hogy megfelelő lakásbiztosításhoz jusson!

Lakás - Ház Biztosítás

Lakás - Ház Biztosítás

Nehezen, esetleg egy élet munkájával létrehozott otthonát biztosítás nélkül hagyni a mostani kemény pénzügyi helyzetben bizony nagy kockázatot jelent. Bármilyen nem várt esemény/elemi károk, betöréses-lopás rablás stb./ bekövetkeztekor Ön kénytelen saját zsebéből pótolni megsemmisült vagy elrabolt értékeit. Az ingatlanbiztosítások-, legyen szó kastélyról vagy pajtáról- pont azt a célt, szolgálják, hogy Önnek ne terhelje pénztárcáját az utánpótlás.

Lakásbiztosítás kalkulátor, lakásbiztosítás csomagok

Lakásbiztosítás kalkulátor, lakásbiztosítás csomagok

Lakásbiztosítást keres? Szeretné megóvni ingatlanát? Keresse fel az AEGON-.hu oldalt, ahol percek alatt összeállíthatja a saját lakásbiztosítási csomagját! A megszokott események mellett biztosítást köthet elrepedt akváriumra, ellopott biciklire is. A bejelentett károkat átlagosan 5 nap alatt rendezzük. A lakásbiztosításokon kívül, honlapunkon lakásbiztosítással kapcsolatos híreket is olvashat!

Lakásbiztosítási csomagok kedvezménnyel

Lakásbiztosítási csomagok kedvezménnyel

A lakásbiztosítás ugyan némi havi pluszteher, ám ha bekövetkezik a baj hatalmas könnyebbséget jelent. Biztosítsa lakását Magyarország lakásbiztosításban piacvezető biztosítójánál! Jöhet tűz, víz, vihar vagy betörés - az anyagi következmények viselésében nyújt segítséget Önnek az AEGONdirekt.hu lakásbiztosítása. Online biztosítás kalkulátor és szerződéskötési lehetőség a honlapon!

Lakásbiztosítási csomagok kedvezménnyel

Lakásbiztosítási csomagok kedvezménnyel

Biztosítsa otthonát! Magyarország lakásbiztosításban piacvezető biztosítójánál! Gondoljon csak az egyre szélsőségesebb időjárásra, illetőleg gondoljunk a betörésekre! Az ilyen nehézségekre nyújt megoldást Önnek az AEGONdirekt lakásbiztosítás. A biztosítás biztonságot nyújt, az ingatlan és az abban lévő ingóságai terén.

Online lakásbiztosítás - Netbiztosító

Online lakásbiztosítás - Netbiztosító

Ha az online lakásbiztosítás kötést választja, nem csak a kényelem és a gyorsaság mellett dönt, hanem pénzt is spórol. A Netbiztosító honlapján Ön 16 biztosító ajánlatait kapja meg egyszerre, összehasonlítva. Így könnyen kiválaszthatja a legkedvezőbbet. Ráadásul, biztosítás kalkulátorunk minden lehetséges kedvezményt figyelembe vesz, így Ön biztosan nem fog többet fizetni biztosításáért, mint az feltétlenül szükséges.

Országos Energetikai Tanúsító Központ

Országos Energetikai Tanúsító Központ

Hivatalos tanúsító mérnökeink a legjobb áron és a leggyorsabb határidővel végzik el az energetikai tanúsítványhoz szükséges felmérést, valamint a dokumentum kiállítását. A tanúsítvány, amely 10 évig érvényes, alkalmas például hivatali, banki ügyintézéshez, illetve kötelezően beszerzendő, ha házát eladásra vagy bérbeadásra bocsátja. Akár néhány nap leforgása alatt, soron kívül pedig néhány órán belül kezében tarthatja az energetikai tanúsítványt. Kizárólag a Magyar Mérnöki Kamara névjegyzékébe vett tanúsítókkal dolgozunk. Kérjen egyedi árajánlatot oldalunkon!

Tuti menü