Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ötletek képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Ötletek - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Ötletek
Keresés
Találatok száma - 54 db
A családi ház tervek katalógusa

A családi ház tervek katalógusa

A hazkatalogus.hu honlap célja egy olyan internetes adatbázis létrehozása, ahol bárki kiválaszthatja elképzelt otthonát. Építészirodánk eddigi családi ház tervezésben nyújtott sikeres tevékenységének eredményeként jöhetett létre ez az oldal. Egyre többen döntenek úgy, hogy családi házukat típusterv alapján készíttetik el. A szerencsésebbek rátalálnak álmaik otthonára, mely kívül-belül megfelel igényeiknek, míg mások kisebb-nagyobb módosítások árán érik el a kívánt célt. Ez az adatbázis ehhez a választáshoz nyújt segítséget. Terveinkkel igyekszünk széleskörűen kielégíteni az építtetői igényeket. Gyakran a típusterv csupán kiindulási alap a végső megoldáshoz, hiszen lehet, hogy valaki beleszeret egy épület külső megjelenésébe, de annak alaprajza nem találkozik igényeivel. Ilyen esetben is érdemes irodánkhoz fordulni, hiszen mi nem csupán típusterveink értékesítésével foglalkozunk, hanem aktív építészirodaként a szellemi terméket módosítani, átdolgozni is képesek vagyunk.

A praktikus harmonikaajtó

A praktikus harmonikaajtó

Mit tegyünk, ha olyan a lakásunk elrendezése, hogy a hagyományos nyílászárók sok teret vesznek el? Ajtóra pedig szükség van. Megoldásként alkalmazható a harmonikaajtó, aminek nem mindenki ismeri a felhasználási területeit és előnyeit. A harmonikaajtóról szóló oldal bemutatja nekünk mindezeket úgy, hogy teljes képünk lesz arról, hogyan alkalmazzuk a saját lakásunkban. Tanulmányozzuk át az oldalt!

ABEI - épületenergetikai vizsgálat, tanúsítás

ABEI - épületenergetikai vizsgálat, tanúsítás

Telefonon, valamint e-mailben is kérhet ajánlatot energetikai tanúsítvány elkészítésére, amelyre mindenképpen szüksége lesz újépítésű ingatlanjához, a használatbavételhez, az adás-vételhez vagy a bérbeadáshoz. Az alapadatok kézhezvételét követően személyesen mérjük fel az ingatlan falait, melegvíz- és fűtésrendszerét, illetve nyílászáróit. Majd két példányban állítjuk ki az energetikai tanúsítványt, amelyet személyesen vagy postán juttatunk el Önhöz. Korrekt áron, rövid határidővel dolgozunk. Hívjon bizalommal

Accusealed Kft-napelem, napkollektor, szélkerék

Accusealed Kft-napelem, napkollektor, szélkerék

Cégünk fő feladatának a megújuló energiaforrások elterjesztését tekinti . Jelszavunk: Fogja munkára a napot! Ehhez nyújtunk segítséget napelemekkel, szélkerekekkel, napkollektorokkal, és az ehhez szükséges tartozékokkal. A kisebb rendszerek házilag is felszerelhetőek, a nagyobbak tervezésében és kivitelezésében készséggel állunk az Önök rendelkezésére. Kollegáink díjmentes szakmai tanácsadással szolgálnak. Nagy figyelmet fordítunk a fejlesztésre, az innovációra is, különösen a hidrogéntárolás területén: kifejlesztettünk egy forradalmian új típusú hidrogén akkumulátort, mely már a hibrid hidrogénautónknak is energiaforrásául szolgál.

Albérlet Esztergomban

Albérlet Esztergomban

A Schweidel Szálló Apartmanház, kiadó lakosztályokat kínál hosszú távra, albérlet jellegű szállásként. A szállás a rezsivel együtt is alacsonyabb mint egy átlag Esztergomi albérlet ára. A lakosztályokhoz külön konyha, zuhanyzó, WC tartozik. Mi nem kérünk két havi kauciót előre. Nálunk a letét most mindössze 12000 forint. Látogasson el honlapunkra, és tekintse meg képeinket, illetve hogy mi mindent tartalmaz még az albérlet ára!

Albérlet, kiadó lakás

Albérlet, kiadó lakás

Oldalunk célja , hogy segítséget nyújtson az albérletet, kiadó házat, lakást és irodát keresőknek. Kereshet az utca, az ingatlan mérete, vagy az ára szerint, vagy a ?Részletes keresés? funkcióval akár az épület típusa vagy a szobák száma, elhelyezkedése alapján is. E-mail címe megadásával lehetősége nyílik arra is, hogy értesítést kapjon, amint az Ön igényeinek megfelelő hirdetés kerül be az adatbázisba . Oldalunkon lehetőség van hirdetés feladására, egy egyszerű regisztráció után hirdetése máris megjelenik weboldalunkon.

Alternatív energia megoldások

Alternatív energia megoldások

Cégünk, a Bács-Zöldenergia Kft. alternatív energia rendszermegoldásokkal foglalkozik. Értékesítéstől kezdve a rendszermegoldások tervezéséig és kivitelezéséig nálunk mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy Ön egy környezetbarát és energiatakarékos otthonban élhessen. Termékeink között megtalálható a napkollektor és a napelem, a szélgenerátor és a hőszivattyú. Így Ön a hűtés-fűtést és az áramtermelést egyaránt képes megoldani zöldenergia segítségével. Komplex rendszerek megvalósításában is közreműködünk. Látogasson el honlapunkra, ismerje meg termékeinket és megoldásainkat.

Carrier hőszivatyú és klíma

Carrier hőszivatyú és klíma

Magas minőségű, energia- és költségtakarékos folyadékhűtők, hőszivattyúk és Fan Coil berendezések, variábilis választékban a SmartCool-nál! Piacvezető, elsőrangú hűtéstechnikai eszközök olyan neves gyártóktól, mint a Carrier vagy az Ecoforest. A nemzetközi márkák magyarországi képviseletén és forgalmazásán túl szervizeléssel és szaktanácsadással is foglalkozik képzett és tapasztalt csapatunk. Akár otthonába, akár ipari vagy kereskedelmi célú használatra keres megbízható hűtéstechnikai gépet, nálunk megtalálja!

Családi ház építési technológiák

Családi ház építési technológiák

Építőipari panoráma, gyorstalpaló építkezőknek. Családi házas építési megoldások hazánkban és a nagyvilágban. Hagyományos, tégla, ytong és vázas könnyűszerkezetes épületek, rönk és gerendaházak és alternatív építési módok: dombház, szalmaház és mobilház típusok. Vályog építészet modern megoldásokkal, könnyű-vályog házak.

Hirdetés
Családi ház takarítás Budapest

Családi ház takarítás Budapest

Takarító cégünk 1999. év végén alakult, kezdetben különböző létesítmények, intézmények takarítására és az ezzel járó feladatok ellátására szakosodott. A későbbiekben egyéb, épület üzemeltetési szolgáltatásokkal bővítettük tevékenységi körünket. Munkánk során igyekszünk alaposan megismerni a megrendelő igényeit és hozzá idomulva a lehető legtökéletesebben alkalmazkodni. Munkáink elvégzését kifogástalan minőségben az Önök igényeinek figyelembevételével határidőre vállaljuk.

Design asztali óra

Design asztali óra

Asztali óráink egyedi formáit különböző, saját tervezésű mintákkal díszítjük, ezért eltérő stílusú otthonok és irodákban is elhelyezhetők. Egy design asztali óra kiváló reprezentációs ajándék lehet cégek számára, ugyanis igény esetén céglogót is el tudunk helyezni rajta. Ajándékozzon szeretteinek egyedi asztali órát születésnapra, évfordulóra és esküvőre, hiszen az óra az elmúló és elkövetkező időt szimbolizálja. Ráadásul üvegóráinkat precíz, hangtalan német óraszerkezettel látjuk el, így nem igényelnek utólagos korrekciót. Asztali óráink választékát a típusonként elérhető körülbelül 10 színkombináció teszi igazán szélessé, így a megfelelő asztali óra kiválasztásával mindenki megtalálhatja az otthonába vagy irodájába illő színeket.

Egyedi télikert

Egyedi télikert

A télikert a fény és a tér összhangja, egy különleges hangulatú helysége, ahol a természetben érezheti magát, és emellett a családi otthon meghatározó helysége. A jól megtervezett lakótélikert egész évben használható a lakás szerves részeként, azzal a plusz természetközeli érzéssel, amire oly sok ember vágyik az otthonában. Ha Ön szereti az otthonába beáramló reggeli napsugarak simogató melegét, a természetes nappali fényeket, valamint a légies könnyedséget lakásában, ha szeretné rokonait, barátait egy különleges hangulatú helységben vendégül látni, akkor jó helyen jár. Mindezeket az érzéseket biztosítja Önnek és családjának egy jól megépített télikert. Télikert tervező és építő cégünk széles választékban kínál minőségi télikerteket. Kérje az ingyenes árajánlatot és látványtervet!

ElectroCool Kft -napelemek

ElectroCool Kft -napelemek

Cégünk, az Electrocool Magyarország Kft. 10 éves tapasztalattal rendelkezik épületvillamossági,- és gépészeti kivitelezések terén, de legdinamikusabban fejlődő üzletágunk a napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése. Referenciáink is bizonyítják, hogy a napelemek iránti elkötelezettségünk, szaktudásunk és nyitottságunk, a napelemes rendszerekkel kapcsolatos technikai újdonságok iránt, sok elégedett megrendelőt, partnert eredményezett. Reméljük, kedves látogató, Ön lesz a következő! Referenciáink: Alaszka Kft. - Bárdi Autó Zrt. ? Baromfiudvar 2002 Kft. ? Debreceni Egyetem ? Dispomedicor Zrt. ? Ecseri Kft. ? EKO Kft. ? Fékcentrum Kft. ? HBm.-i Területi Agrárkamara ? Hajdúnánási Önkormányzat - HB Műszaki Ipari Kft. ? Hotel Platán Hajdúszoboszló ? Idősek Otthona Hajdúböszörmény ? JTI Zrt. ? Kenézy Kórház Debrecen ? Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ? Mezőgép Debrecen Kft. ? Motorprofi Kft. ? Nagév Kft. ? Nagév Cink Kft. ? Nagyhalászi Zsákgyár ? Oberbank AG - Öko-Boksz Kft. ? Pécsi Direkt Kft. - Pirehab Nonprofit Kft. ? Schenker Kft. - Siad Hungary Miskolc ? Széchenyi István Mezőgazdasági Szakképző Intézet Hajdúböszörmény ? T-Mobile ? Thermál Hotel Viktória ? TEVA Magyarország Zrt. ? Vojth Kft.

Energetikai hatékonyság, Bácsi Kft

Energetikai hatékonyság, Bácsi Kft

Energetikai hatékony megoldások, energetikai tanúsítvány másnapra, két évtizedes mérnöki tapasztalattal. Mérnökeink előzetes pontos felmérés után kiszámítják az energia mutatókat. Javaslataink kiterjednek passzív hűtési technikákra, pl. árnyékolás lehetőségére, mellyel akár 10-20%-kal mérsékelheti kiadását. Ingyenes tanácsadás Budapest Gellérthegyi irodánkban, szakértelem. Válassza Ön is a Bácsi Kft szolgáltatását. Honlapunkon tájékozódhat energetikai hírek, pályázat, jogszabályok, energia tanúsítvány kalkulátor, hasznos információk, energiatanúsítvány szükségessége témában. Vállaljuk továbbá teljes geodézia, földmérés elvégzését. Ne feledje, energetikai hatékony megoldásokkal sok pénzt takaríthat meg és óvhatja környezetét! Keresse szakértő csapatunkat!

Energiatanúsítvány

Energiatanúsítvány

Energiatanúsítvány. Épületek hőtechnikai méretezése, energetikai optimalizálása. Hőtermelő berendezések, és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálata. Épületgépészeti rendszerek komplex (fűtés, hűtés, szellőzés, vízellátás-csatornázás, gázellátás) tervezése. Passzívházgépészet. Műszaki ellenőrzés.

Építés, felújítás

Építés, felújítás

Az oldal célja, hogy gyakorlati segítséget és információt nyújtson az építkezőknek vagy lakást felújítóknak. Átfogó ismereteket ad laikusoknak is érthető nyelven. Célom a folyamatos bővítés, megújuló adatbázis létrehozása. A honlapon tematikus sorrendben lehet megérteni a házépítés és felújítás menetét. Képek és rajzok segítik az információk könnyebb megértését.

Fabrikett tüzifa helyett

Fabrikett tüzifa helyett

A fa brikett korszerű, környezetbarát tüzelőanyag,. Fűtőértéke közel a duplája a hagyományos tűzifáénak. Felhasználása kényelmes, tiszta. Használható bármilyen fa, szén vagy vegyes tüzelésű kazánban, kandallóban, cserépkályhában. Minden olyan tüzelőberendezésben alkalmazható, ahol fa vagy szén elégethető. Magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek egyaránt ajánljuk Javaslatok a fa brikett használatához: Kályhába, cserépkályhába, kandallóba a tűzifához hasonló módon kell a fa brikettet használni, de a tűztérbe egyszerre a fánál megszokott mennyiség felét-háromnegyedét kell betölteni. Vegyes tüzelésű kazánokba a tűztér 1/3-1/2-es töltöttsége mellett érhetjük el a legjobb tüzelési hatásfokot. A kémény nagymértékben befolyásolja a tüzelőberendezés hatékony működését. előnyösebb a korszerűbb saválló acélból, saválló kerámiából, tűzálló betonból, tűzálló samott téglából vagy fagyálló pillértéglából készült kémény használata.

Tuti menü