Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Téglaházak képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Téglaházak - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Téglaházak
Keresés
Találatok száma - 15 db
Architektus

Architektus

A B& Architektus Kft 1995-ben kezdte meg tevékenységét. Működésünk közel 15 éve alatt sok tapasztalatot gyűj-töttünk össze az építőipari szolgáltatá-sok és kivitelezések területén. Felvállaltuk, hogy speciális problémákat oldjunk meg, és az átlagostól eltérő megoldások tervezésében és megvalósításában nyújtsunk segítséget üzletfeleinknek. Olyan komplex szolgáltatást kínálunk, amely az egyedi megoldás felvázolásától a tervezés és a megvalósítás szakaszain át végigvezet a kulcsrakész átadásig, legyen szó akár egy épületről vagy belsőépítészeti átalakításról, egy terasz árnyékoló vagy akár tolófalrendszer beépítéséről.

Családi ház Érden eladó

Családi ház Érden eladó

Ha meglátogatja a honlapunkat, mindössze egy ingatlan ajánlatot talál, de az nem akármilyen! Egy családi ház, melyben nagycsaládosok, összeköltözők és a nagy terek kedvelői mind megtalálják számításukat. Ez egy épület, mely tele van lehetőséggel! A barkácsolásra kíváló duplagarázs szerelőaknahellyel, 3 fázisú ipari áram csatlakozóval, a saját fantáziája szerint beépíthető tetőtér teret ad kreativitásának és akkor a méretes kertről, a gyümölcsfákról, a jó levegőről és a remek szomszédságról még nem is esett szó...

Családi ház, ikerház Debrecenben

Családi ház, ikerház Debrecenben

Debrecen ingatlanirodánk családi ház, ikerház kínálatát folyamatosan bővítjük, ellenőrizzük és frissítjük. A családi házakat, ikerházakat kizárólag személyes adatrögzítéssel és helyszíni fotók készítésével vesszük fel kínálatunkba, így a lehető legteljesebb képet adjuk az érdeklődőknek a családi házról, ikerházról. A minőségi ingatlanközvetítésre helyezzük a hangsúlyt. Mind a családi ház, ikerház vásárlók, mind a családi ház, ikerház eladók számára igyekszünk olyan ingatlanközvetítést nyújtani, ami mentes a csapdáktól, felesleges idő- és pénzpazarlástól.

Eladó házak a Dhaz.hu portálon

Eladó házak a Dhaz.hu portálon

Eladó ingatlanokat nézne? A dhaz.hu weblapon településekre csoportosítva böngészheti át a rendelkezésre álló eladó lakás, vagy éppen telek listát. A típus, fűtés és szoba szám beállításával könnyedén rálelhet az Önnek leginkább tetsző eladó házra. Sőt, még az is kiválasztható, hogy van-e erkély! A Praktikák -ra kattintva pedig érdekesebbnél érdekesebb ingatlan adásvétellel kapcsolatos információkat olvashat. Más szóval ha eladó lakást keres, bátran látogasson el a weboldalra. Az eladó lakásokról az oldalon kép is van!

Eladó ingatlanok

Eladó ingatlanok

Honlapunk a hazai Internetes piacon egyedi egyedi megjelenéssel, a közönségi funkciók révén újszerű, ingatlanokkal foglalkozó honlapok, illetve ingatlan vásárlás előtt álló emberek számára nyújt egyedülálló találkozási lehetőséget. Amennyiben Ön lakást, családi házat, albérletet, irodát, vagy bármilyen jellegű ingatlant keres, látogasson el honlapunkra! Honlapunk azokat az internetes oldalakat gyűjti össze, amelyek ingatlanértékesítéssel és/vagy kiadással foglalkoznak. Velünk rengeteg időt spórolhat! Célunk a későbbiekre egy olyan adatbázis kiépítése, melyben konkrét településekre kereshet. A keresés eredménye csak azokat az oldalakat fogja Önnek megjeleníteni, ahol valóban található az adott településről ingatlan. Így Ön még gyorsabban megtalálhatja álmai otthonát.

Herczeg és Társa Kft.

Herczeg és Társa Kft.

Tégla családi házak építése akár 4 hónap alatt ár és időgaranciával. Családi ház és társasházak házak tejleskörű kulcsrakész kivitelezése. Felújítási és utólagos hőszigetelési munkák, homlokzat felújítás és gépi vakolás. Herczeg és Társa Kft. Pécs. Ingyenes árajánlat és tájékoztatás. Képes referencia ház galéria.

kémény acélkémény

kémény acélkémény

A B∓Kéménygyártó Kft. az acélkémények szakértője. A társaság a magyar piac meghatározó szereplőjeként, az európai élvonalhoz felzárkózva, a sokszínű ügyfélkör dinamikusan változó elvárásainak megfelelően, a legmagasabb műszaki színvonalon és minőségben állít elő nemesacél kéményeket. A folyamatosan változó energetikai problémákra választ adó, kifogástalan minőségű termékeivel, igyekszik az emberek és az emberi környezet egészsége érdekében tevékenykedni. Ehhez elengedhetetlen a biztonságos, és jó égéstermék elvezetési módszerek kidolgozása és folyamatos fejlesztése. A B∓Kft. ezért olyan jól megtervezett füst- és gáztömör kivitelű kéményeket állít elő, melyek modern technológiával, kiváló alapanyagokból készülnek és ezért gazdaságosabb energiafelhasználást, környezetkímélőbb megoldást jelentenek.

PanoramaEstate

PanoramaEstate

A Panoramaestate 2009-ben alakult. Célunk egy olyan szolgáltatás és ingatlanadatbázis működtetése, melyben a hirdetők látványosan és hatékonyan mutathatják be Pest megyei és budapesti ingatlanjukat. Célunk, hogy az adatbázisunkban szereplő Pest megyei és budapesti ingatlan hirdetésekből az érdeklődők minden információhoz hozzájussanak, ami megkönnyíti és felgyorsítja a választást. Cégünk Pest megyei és budapesti ingatlanokra koncentrálja tevékenységét. A weboldalra feltöltött Pest megyei és budapesti ingatlan hirdetések bárki számára elérhetők. Részletes szűrési feltételekkel ellátott Pest megyei és budapesti ingatlan hirdetések biztosítják, hogy minél több potenciális vevő jelentkezzen a hirdetésre.

Renovép-98

Renovép-98

A kezdetektől nagy gondot fordítunk a műszaki fejlesztésekre azért, hogy meg tudjunk felelni a nagyobb tőkét és műszaki-szakmai felkészültséget igénylő megrendelések adta feladatoknak is. Az első 1-2 évet négy-öt fős alkalmazotti létszámmal és szerényen növekvő gazdasági mutatókkal zártuk. A társaság történetében az első jelentősebb áttörést a 2001. év hozta, amikor is az előző évi forgalmunk közel megkétszereződött. Az ebben az évben elért eredményt és a 2002-re várható forgalmat látva döntöttünk úgy, hogy a cégformát megváltoztatjuk és Kft-t alapítottunk.

Hirdetés
Schwabinvest Plusz

Schwabinvest Plusz

Cégünk a Schwabinvest Plusz Kft az építőipari magasépítés területén komplex szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. Lakóépületek építészeti tervezése és kivitelezése. Igény esetén teljeskörű építészeti szolgáltatás a telek kiválasztásától az épület tervezésén keresztül egészen a ház megépítéséig. Tevékenységeinket az 1990-es évek óta, elsősorban saját szakember gárdával végezzük, ezáltal is garanciát vállalva az általunk végzett munkára.

Szimetrik

Szimetrik

Nem csak a magánéletben, de egy építkezés lebonyolításakor is döntő fontosságú a megfelelő Partner kiválasztása, ezért szeretnénk, ha megismerkedne az általunk képviselt értékekkel. Az ideális otthon megteremtése mindenkinek legfőbb vágya, ebben szeretnénk segítségére lenni, úgy hogy kellemesen tölthesse el mindennapjait. Ha megálmodta családi házát, mi létrehozzuk Önnek azt úgy, ahogy elképzelte. Kérjük, lapozzon tovább, hogy részletes ismertetőink, referenciáink meggyőzhessék a Szimetrik Kft-vel való együttműködés előnyeiről.

TCM

TCM

Cégünk főtevékenységeként ingatlanfejlesztéssel és építőipari generál kivitelezéssel foglalkozik. Elsősorban minőségi társasházi és sorházi lakásokat, irodaépületeket illetve luxus kivitelű családi házakat építünk és értékesítünk, emellett vállaljuk kereskedelmi és lakóingatlanok, valamint irodák felújítását, átalakítását is. Első 6 lakásos társasházunk a XVIII. kerületi Máramarossziget utcában került átadásra, melyet azóta további 20 projekt követett. A T Constructive Management Kft egy személyben ingatlanberuházó és kivitelező. Saját építésű társasházainkat önerőből finanszírozzunk, a nagyobb volumenű ingatlanfejlesztéseknél pedig bankokkal működünk együtt. A párhuzamos projectek illetve az előirányzott fejlesztések mára szükségessé tették idegen források részleges bevonását, amely a cég hitelképességét és minősítését tekintve nem ütközött akadályba.

Új lakások Budapesten

Új lakások Budapesten

GB Európa Ingatlan Dandár Ingatlanfejlesztő Kft-t 2005-ben alapította Benyakar Israel és a Gindi Group. Az alapítók már több komoly beruházással jelentek meg Izrael, az Egyesült Államok és Európa területén. GB Európa székhelye Budapest központjában helyezkedik el. Az ingatlanfejlesztő vállalkozás lakóparkok fejlesztésével foglalkozik Magyarország területén. Budapesten épülő, jelenlegi projektjei közé tartozik a Madárhegy, Zen Garden Óbuda, Silverside, Lőrincliget és a Ciprus Ház. A cég szintén folyamatában van a helyi és nemzetközi terjeszkedésnek, és keresi a lehetőséget nemzetközi tevékenységének elmélyítésére, főleg a Közép Kelet Európai országokban.

UTI Kft.

UTI Kft.

Az UTI Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 1991 januárjában került megalapításra. Cégünk kizárólag építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik. A Társaság tevékenységi köre és tulajdonosi szerkezete az alapí-tástól kezdve változatlan. Az elvégzett beruházások között egyaránt megtalálható magán-, és közületi beruházás. Az elmúlt 15 évben számtalan családi ház pontos és megbízható kivitelezésének eredményeként vált a Társaság az iparág egyik elismert szereplőjévé. Cégünk vezetőinek több évtizedes építőiparban szerzett tapasztalata a garancia a korszerű és professzionális munkavégzésre.

XL Bau

XL Bau

Szervezeti struktúránkat kiváló, képzett építőipari szakemberekkel bővítettük. A kezdetektől a mai napig arra törekszünk, hogy sikeresen kielégítsük ügyfeleink igényeit megbízható minőségi munkánkkal, energiatakarékos és környezetbarát megoldásokkal, korszerű technológiákkal és szaktanácsadással. 2003-ban a magasépítési kivitelezés és tervezés területén ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerre kaptunk tanúsítványt. A szabványnak való megfelelést a 2004. évi felülvizsgáló audit megerősítette. Az XL Bau Kft. elérte, hogy 18 éves üzleti eredményeinek köszönhetően ma már Veszprém-megyében jelentős piaci részesedést mondhat magáénak.

Tuti menü