Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Védelem, Biztonság képes leírás - Ház.tlap.hu
részletek »

Védelem, Biztonság - Ház.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haz.tlap.hu » Védelem, Biztonság
Keresés
Találatok száma - 39 db
Ajtónyitás

Ajtónyitás

Az ajtónyitás alkalmával a zárszerkezeten olyan műveleteket eszközölünk, melyek következtében az zárbetét rövid időre működőképes lesz, így az ajtó kinyílik. Zárszervizelést végzünk ha nagyobb biztonságra vágyik, illetve zárbetétet nyitunk ki roncsolások előidézése nélkül. Az ajtónyitás, vagy más néven zárnyitási tevékenység alatt, műszerekkel, csavarhúzókkal és érzékelő készülékekkel, már néhány perc alatt kinyitjuk a zárat, elmozgatjuk a zárban lévő szerkezetet oly módon, hogy maga az ajtó ne akadjon be tovább a keretbe. Vállaljuk mind mechanikus mind elektromos záraknak a kinyitását.

Alba-Trezor

Alba-Trezor

A villamos berendezések biztonságos használatának alapvető feltétele, hogy megfelelő módon, megfelelő anyagok, alkatrészek és villamos gyártmányok felhasználásával tervezzék és létesítsék őket. Az érintésvédelem alkalmazása azért szükséges, mert a legkörültekintőbb létesítés és üzemeltetés mellett is számolni kell olyan meghibásodással, amely áramütéses baleset előidézője lehet. A villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok elvégzése során föltárjuk a létesítési, illetve az üzemeltetés során keletkező hibákat melyek tűzesethez, vagy áramütéses balesethez vezethetnek. A vizsgálatról készített minősítő iratban a hibákat rangsoroljuk, hogy az üzemeltető ütemezni tudja teendőit. Igény esetén természetesen a javítást is elvállaljuk.

Alfa biztonsági ajtók

Alfa biztonsági ajtók

Az 1985 óta folyamatosan fejlődő cég az elmúlt több mint két évtizedben a hazai piac jelentős biztonságtechnikai vállalkozásává nőtte ki magát. Az Alfa biztonsági ajtó egyedi kivitelezésével, továbbá az ajtógyártásnál bevezetett új megoldásaival vívta ki az üzletág elismerését. Minden biztonsági ajtónkat Cisa dupla tollas központi trezorzár rendszerrel szereljük, s minden ajtónkra egy év teljeskörű garanciát vállalunk. A biztonság mellett az esztétikumra is nagy hangsúlyt fektetünk, megrendelőink 20-féle ajtóborításból választhatnak. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol személyesen is megtekintheti az Alfa biztonsági ajtókat.

Árnyékolástechnika, redőny beépítés - Budapestredony.hu

Árnyékolástechnika, redőny beépítés - Budapestredony.hu

Teljes körű árnyékolástechnikai kivitelezés Budapesten és Pest megye egész területén. Forduljon hozzánk bizalommal és mi segítünk megválaszolni minden olyan kérdését, mely lakásának, házának, irodájának árnyékolástechnikai megoldásával kapcsolatban felmerül. Redőny, reluxa, műanyag redőny, alumínium redőny, motoros redőny, roletta, szalagfüggöny, napellenző, szúnyogháló beépítés, redőny javítás. Több, mint 15 éve foglalkozunk árnyékolástechnikai rendszerek forgalmazásával, beépítésével és javításával. Budapest és Pest megye teljes területén kínáljuk szolgáltatásunkat.

Biztonsági ajtó és rács

Biztonsági ajtó és rács

A biztonsági ajtó beépítését kizárólag olyan szakértő végezheti, aki jártas ebben a kérdésben, és képes oly módon beépíteni az ajtót, hogy az semmiképpen ne legyen áthatolható.A biztonsági rács elsősorban mechanikusan véd a behatolók ellen, főként, ha az kovácsolt vas, mely szakszerű lakatos munka eredménye, és szinte eltávolíthatatlan.A rács típusa lehet ablak, ajtó, esetleg elválasztó rács, mint például egy közös folyosó rész leválasztásához használt rács. Ezeknek a formája teljesen változó lehet, melyet az Ön igényei szerint készítünk el, és ezek pluszban el lehetnek látva olyan zár konstrukciókkal, melyek plusz biztonságot nyújtanak.

Biztonsági Ajtók

Biztonsági Ajtók

Régóta foglalkozok már nyílászárók beépítésével, és ezen belül bejárati ajtókkal, és a tapasztalat azt mutatja, hogy a betörők és tolvajok nem a falat lebontva (úgy mint az amerikai filmeken) jutnak be a lakásokba. Miért is mennének a falon keresztül, ha a legtöbb lakásban hihetetlenül elavult, régi, vagy nagyon gyenge szerkezetű a bejárati ajtó.

Biztonsági rácsok, korlátok

Biztonsági rácsok, korlátok

Webáruházunkban fém és fa korlátok, illetve ezek kombinált változatainak, továbbá alumínium, rozsdamentes korlátok, biztonsági rácsok, korlátvédő hálók széles választékát találja. Az általunk forgalmazott rozsdamentes korlátrendszer sok alkotóelemének köszönhetően vásárlóink szinte minden igényét kielégítik. Nagy előnyük, hogy alkotórészenként megvásárolva Önök alakíthatják ki - saját igényeik szerint - álmaik rozsdamentes korlátját. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, ahol számos minőségi termék áll rendelkezésére otthona csinosításához és biztonságossá tételéhez!

Budaganz Biztonsági ajtók

Budaganz Biztonsági ajtók

Az első benyomás mindig nagyon fontos. A bejárati ajtó külseje meghatározza a ház, a lakás hangulatát is. Az acélból készített különleges zárszerkezettel ellátott bejárati ajtó biztosan megvédi értékeit, de fontos a borítás anyaga, színe, stílusa. Kínálatunk összeállításánál figyelembe vettük, hogy a vásárló nem csak az acél ajtót keresi, - amelyik megvédi otthonát, vállalkozását a betörő ellen - hanem a szépséget is.

Callmix Hungary Kft.

Callmix Hungary Kft.

Acélszerkezetek Mobil védelmi rendszerek Épületszerkezetek, csarnok, tetőszerkezet, tervezése, gyártása, szerelése, javítása, karbantartása. Szélmérő torony, térvilágító-, és reklámoszlop tervezés, szerelés. Acélkémények, acélcsarnokok, Épületszerkezet, Csarnok, Tetőszerkezet, Galéria, Komplett Mobil Védelmi Rendszer, Szélmérő Torony, Térvilágító-, és Reklámoszlop Tervezése, Gyártása, Felülvizsgálata, Javítása, Karbantartása. Épület Tűzvédelem, Villámvédelem, Ipari Alpinista Munkák.

Hirdetés
Duplo-duplex pótüveges hőszigetelés és hangszigetelés

Duplo-duplex pótüveges hőszigetelés és hangszigetelés

HA Zajos a lakása, nagy forgalmú út mellett lakik vagy csak szereti a nyugalmat, a megoldás: DUPLO-DUPLEX pótüveges hangszigetelés. A DUPLO-DUPLEX rendszerrel megoldhatja a nagyvárosi lakosok legfőbb problémáját, a ZAJT, de lakjon bárhol, ezután megváltozik az élete. Nyugodt délutáni alvás a teljes csendben, ezentúl nem álom. A DUPLO-DUPLEX rendszerre 10 év garanciát adunk. Bármilyen ablakra felszerelhető. NEM KELL KÖLTÖZNI, A NYUGODT ÉLET MINDENKINEK JÁR!

Elektronikus behatolás jelző rendszerek telepítése

Elektronikus behatolás jelző rendszerek telepítése

A biztonságtechnika, és a vagyonvédelem területén a mechanikai védelem mellett napjainkban már egyre magasabb szerep hárul a korszerű, elektronikus riasztórendszerekre is. Egy korszerű riasztó és a hozzá tartozó távfelügyelet kiegészítve a hagyományos betörésvédelmi eszközökkel, már megbízható védelmet nyújt egy családi ház számára.

Energiatanúsítás Gali Andrással

Energiatanúsítás Gali Andrással

A tanúsítási rendszer elvi koncepciója hogy a vevők már az ingatlanok böngészése, keresgélése során kapjanak hitelt érdemlő adatot annak környezetvédelmi szintjéről. Sok évig érvényes papírról van szó, így nem kell attól tartania, hogy idő előtt lejár, és újra pénzt kell rá kiadnia, ezért ha módjában áll, keressen fel időben! Mondanom sem kell, hogy a hitelességet minden esetben biztosítjuk, ezt bárki ellenőrizheti az egyedi dokumentum sorszám alapján. Ez alapján a szám alapján kereshetőek vissza az elkészült munkák.

Épületautomatika

Épületautomatika

Épületautomatikai, biztonságtechnikai és villamos hálózatok teljes kivitelezése az Ön igényeinek megfelelően. Riasztórendszerek, kamerás megfigyelőrendszerek, tűzjelző hálózatok, beléptetők. A riasztórendszer segítségével távol tarthatja házától az illetéktelen látogatókat. A beépített kameráknak, s az internetes elérhetőségnek köszönhetően a világ bármely pontjáról, bármikor be tud tekinteni otthonába. Tűzjelző hálózat biztosítja az azonnali riasztást a legkisebb füst érzékelése esetén is. A beléptetőrendszer lehetővé teszi a be- és kilépések nyomon követését, illetve a hagyományos kulcs szerepét a kódzár és a belépőkártya veszi át.

Füstelszívó rendszerek kiépítése

Füstelszívó rendszerek kiépítése

A légtechnikai rendszerek kiépítését általában komfort vagy technológiai céllal valósítják meg. A külső nyílászáróval nem rendelkező helyiségekben keletkezett szennyezett levegő koncentrációjának elvezetése, hígítása, vagy friss kezelt levegővel történő ellátása a feladata. Megfelelő légtechnika kiépítésével tökéletes szellőzés valósítható meg, amivel biztosítható a friss és tiszta levegő a helyiségekben, ráadásul környezetét is egészségesebbé teheti. Cégünk ezen rendszerek gyártásával, kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik egy stabil és összeszokott, komoly szakmai felkészültséggel rendelkező gárdával a háta mögött.

Garázskapu

Garázskapu

Cégünk a Hörmann Holhós Kaputechnika garázskapuk értékesítésével és beépítésével foglalkozik immár 15 éve. Eddig 4500 elégedett ügyfélnek segítettünk abban, hogy megtalálja és beépíthesse a számára ideális garázskaput. Ha hosszú távra tervez, akkor ideális megoldás lehet otthona és autója védelmére a Hörmann garázskapu. Az ország egyik legelkötelezettebb szakembercsapata garantálja Önnek, hogy a Hörmann garázsajtó valóban észrevétlenül fog hozzájárulni a mindennapok megkönnyítéséhez.

Gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek

Gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek

A Carlsson kft. fő tevékenysége gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek kereskedelme. Kizárólagos magyarországi képviselete a Dungs és GWF cégeknek. A hiteles mérésekhez alkalmazott turbinás gázmérők főbb jellemzői: ? A sebességen alapuló mérési elv ? Hitelesítésre kötelezett mérések elszámolására alkalmas ? Mérő nagyság: G16-tól G400ig ? Üzemi nyomás maximum 6 bar ? Nyomásérzékelő csatlakozási lehetőség beépítve ? A számlálószerkezet gázmentes térben elhelyezve ? Nagyfokú mérés stabilitás és üzembiztonság ? Hőmérsékleti tartományok: o Gázhőmérséklet: -10?C - 60?C o Környezeti hőmérséklet: : -20?C - 70?C ? A mérő rendelkezik a nemzetközi és a Magyarországon előírt szükséges engedélyekkel

kártevőirtás hatékonyan

kártevőirtás hatékonyan

Budapest és Budapest vonzáskörzetében vállaljuk ágyi poloska, csótány, hangya, darázs, bolha, háziporatka, rágcsálók és egyéb egészségügyi kártevő irtását. Munkánkat gyorsan és hatékonyan rendkívül alapossággal és odafigyeléssel végezzük, amelyre minden esetben garanciát vállalunk. A kártevőirtást csakis az OEK által engedélyezett irtószerekkel végezzük. Cégünk ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik. Ügyfélszolgálatunk non-stop várja minden kedves ügyfelünk hívását, akár hétvégén is, vagy kérhet ajánlatot ajánlatkérő űrlapunk segítségével.

Tuti menü